Jump to content

agaampie

Members
  • Content count

    8
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About agaampie

  • Rank
    Newbie
  1. Wateragaam Combineren

    ik werk zelf in een reptilenwinkel en iedereen die daar komt met wateragamen zggen allemaal dat het kan en we hebben het zelf ook en dat zijn 4 volwassen beesten ~2 kroonbasilisken en 2 wateragaamen~ en heef tu ervaring met wateragamen of met kroonbasilisken.
  2. Wateragaam Combineren

    ik vind het heel moeilijk wat ik nou moet doen ik denk dat ik het gewoon moet gaan proberen en kijken wat er gebeur want ik hoor ook veel mensen over dat het heel goed kan
  3. Vraagje Wateragamen

    het beste kan je gewoon bark of jungelaarde gebruiken dat is het beste daar heb ik teminstte het beste ervaring mee
  4. wat zij de maten van u terrarium als ik vragen mag
  5. Wateragaam Combineren

    hallo ik heb een vraagje over mij wateragaam ik ben nu met een bak bezig van 175x150 loop op tot 225 het is een punt en hij is 70 cm diep nu is de vraag kan ik mij wateragamen combineren met kroonbasilisken kan dat ??
  6. Graag Duidelijke Uitleg

    je moet zowizo zorgen dat je de gekkos in niet al te grote bak heeft en Het broedseizoen is van januari tot en met september maar verschilt per gekko. Desondanks kunnen luipaardgekko's in gevangenschap het hele jaar door eieren leggen en je moet juist in deze maanden je gekos goed in de gaten houden en is je vrouwtje echt goed dik af laat ze zich niet zo vaak meer zien dan zal ik voor alles zekerheid een pakje met nat zand of vochtig mos in je bak zetten veel plezier ermee veder
  7. Is Wit Zand Ook Goed?

    fixkeuh ik zal er mee uit kijken ik weet niet wat voor beesten je heb op dat zand want dat maak ook uit natuurlijk want sommige beesten kunnen niet tegen bepaalde zand of ander bodemsupptraat.
  8. Wateragamen

    hoe oud is u wateragaam en is het een mannetje dat u weet het zal namelijk heel goed kunnen dat het mannetje wilt paren en hoogswaarschijdelijk heeft u ook een vrouwtje in de bak of de wateragaam weet wat paren is.
×