Jump to content

VENOM

Members
  • Content count

    5
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About VENOM

  • Rank
    Newbie
  • Birthday 10-09-1984

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.beardedlizards.come2me.nl
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Location
    Friesland
  1. Hey Wil, Wat een triest verhaal Ik wens jou en Cizmo alle sterkte van de wereld! Het is nooit leuk om iemand te verliezen, en je hebt gelijk; dat moet slijten. Dat heeft tijd nodig, en gun jezelf en Cizmo die tijd ook! Maar ik heb nooit geweten dat Baardjes elkaar zo konden missen. Omdat het in de natuur ook geen groepsdieren zijn en vaak na het paren weer vertrekken. Maar ja, dat weet ik ook niet zeker Ik wens je nogmaals heel veel sterkte! En hou je ons een beetje op de hoogte?
  2. Nee, dat geloof ik graag! Maar jullie hebben geen andere conclusies dan dat ze eruit willen? Houdt dat dan niet in dat ze te klein gehouden worden? Wat ik mij overigens hier niet voor kan stellen. Ps. Ik ben wel benieuwd naar verschillende meningen over het "waarom" en niet of het normaal is of niet, want dat weet ik.
  3. Hallo beste mensen Ik zit al een tijdje met een vraag die onbeantwoord blijft. Mijn baardje loopt de laatste tijd geregeld bij de ruitjes op te krassen. Soms doet ie het uren achter elkaar en soms een hele dag niet. Ik heb wel van meerdere mensen gehoord dat dit normaal gedrag is en dat zal misschien ook wel. Maar dat terzijde, mijn vraag is echter; waarom doen ze dit? Geven ze zo aan honger te hebben? Willen ze misschien de bak uit, of zien de baardjes misschien hun eigen spiegelbeeld? Ik weet niet of iemand enig idee heeft, maar ik weet zeker dat veel mensen dit bekend in de oren zal klinken. Maar waarom?
  4. Nieuw Hier!

    Ok Lotte, daar vertrouw ik dan op Hier dan even een paar pics van m'n beestjes...
  5. Hallo mensen, Ik ben Rutger (23) en ben nieuw hier. Ik heb ben overigens niet nieuw in de reptielenwereld. Mijn beestjes staan wel in mijn handtekening De reden dat ik op dit forum ben gaan kijken is omdat ik een beetje ziek word van sommige mensen op andere forums. Iedereen schijnt alles daar beter te weten dan een ander, en dat vind ik jammer. Ook is de info daar niet altijd correct. Om welke fora dit draait hou ik liever voor mezelf. Ik hoop in ieder geval dat dit forum wat serieuzer en volwassener is. Nou, jullie zullen nog wel van me horen!
×