Jump to content

annelies

Members
  • Content count

    36
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About annelies

  • Rank
    Newbie
  1. Bloedmijt

    dank voor de info, heb mijn baardje net helemaal behandeld. mijn vader had nog frontline staan omdat zijn slangen laatst bloedmijt hadden (ik denk dat mijn baardje er ook zo aan is gekomen.
  2. Hallo, kan een baardagaam ook bloedmijt krijgen? Zo ja hoe los ik dit op.. Mijn baardje heeft nl donkere puntjes boven zijn ogen zitten (in de huidplooi).
  3. Ik heb een paar maanden geleden ook mest onderzoek laten doen omdat ik inderdaad het zelfde dacht, maar toen was ze helemaal schoon. Ze had gisteren ook mest aan haar kont hangen, dus ik had haar in een warm badje gedaan daar heeft ze in gepoept maar wel alleen slijm met een beetje bloed, toen had ik al het idee dat het niet goed zou gaan.
  4. ja, daarom heb ik ook zo snel mogelijk mestonderzoek laten doen, ze was niet actief en had niet zo'n trek in eten meer. Ik heb het mestonderzoek bij een bekende dierenwinkel in Bussum laten doen, ik denk wel dat ze het goed hebben gedaan. (daar heb ik wel vertrouwen in) Maar het was altijd al wel een moeilijke geweest in het begin wilde ze niet eten, ik heb haar bijna een maand met een spuitje moeten voeren voordat ze zelf begon te eten. Ik dacht dat ze er nu eindelijk doorheen was, maar waarschijnlijk waren de wormen nog te veel voor haar.
  5. Het ene baardje wat donkerder was geworden is vanacht overleden (K*T!!)... die ander reageert wel goed op de medicijnen en wordt al actiever... wel ga ik m de komende dagen super goed in de gaten houden.
  6. ze zijn vrijdag pas ontwormd, (had ik er misschien beter bij kunnen zetten)
  7. Ik heb vorige week mestonderzoek bij mijn baardjes laten doen. mijn volwassen man was helemaal gezond, maar mijn 2 kleinere baardjes hadden wormen. we hebben ze meteen ontwormd, maar nu zijn de niet helemaal happy de laatste paar dagen. Ik heb een vrouwtje in de bak (niet in de zelfde bak als de gezonde man) die normaal altijd op haar eten af komt rennen, dit doet ze nu al 2 dagen niet meer. Zou dit door het ontwormen kunnen komen. het vreemde vind ik dat ze een stuk donkerder is als normaal terwijl ik niks aan de bak heb verandert, ze heeft zelfs aan de zijkant van haar rug zwarte stepen dit heeft ze nooit eerder gehad. Haar baard is wel de normale kleur. De andere baardagaam is iets slomer maar ziet er verder het zelfde uit. Is dit iets waar ik me zorgen om moet maken, of gebeurt dit wel vaker.
  8. Te Klein?

    Hihi das grappig dit is mijn oude toppic.. spike is in de tussentijd al flink gegroeid hij is nu een cm of 30 . Maar om effe antwoord op de vraag te geven, ik heb nog een baardagaampje van ongeveer 5 maanden en zij is niet groter als 17cm ,maar dat komt omdat ze in het begin niet wilde eten dus ik denk dat ieder baardje anders groeit en er niet echt een richtlijn is
  9. Houten

    Wij stonden in het achterste pad aan de linker kant met luipaard gekko's , voederdieren en bodembedekking. als jullie meteen links stonden, denk ik wel dat ik het wel weet, jullie stonden daar met terra's , maar dan hadden jullie best een grote stand.
  10. Houten

    ben ook naar er ook geweest, maar omdat ik bij een stand aan het verkopen was heb ik gelukkig niet in de rij gestaan....Wat een drukte niet normaal..we hebben echt super veel verkocht. Zeer geslaagde beurs. Ik heb er zelfs nog een nieuwe aanwinst bij: lepidodactylus lugubris (gekko).
  11. Houten

    Ik ga ook naar houten vind ik altijd wel een mooie beurs.. kijken voor een mooi nieuw gutje denk ik. Maar eerst naar hoevelaken, dat kan ik bijna op de fiets doen dus dat zou zonde zijn als ik daar niet heen ga.
  12. W

    Mooie beestjes,.. ik heb er sind 1 week ook 1. Zijn wel lekker nieuwschierig (vooral als het voedertijd is) Groetjes Annelies
  13. Ff Voorstellen

    hey welkom, Hamm ben ik ook geweest, echt super groot en super druk. Groetjes annelies
  14. Hallo, Ik heb een vraagje. Heeft iemand misschien een foto van een Snow/Sandfire baardagaam ik ben nl erg benieuwd hoe dit er uit ziet. Ik heb al wel erg veel kruisingen op het internet gevoenden maar deze kan ik niet vinden. Groetjes Annelies
  15. Dierenarts

    ben met mijn mestonderzoek bij deze dierenarts geweest. dus 2x mestonderzoek en 1x medicijnen voor wormen en flagellaten en ik moest E13.50 lappen Dus ik vind het niet duur (ben dus niet met mijn beestjes geweest alleen met hun poepjes. Groetjes annelies
×