Jump to content

dingo

Members
  • Content count

    45
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by dingo

  1. anders ben ik wel benieuwd kom maar op met die foto's
  2. Mijn stem gaat naar JDG. Super foto
  3. Silkback

    ik had het idd al ergens gelezen maar ook Eddy waar ik het silkje vandaan heb vertelde het me.
  4. Schitterend! Zowel de foto's als het silkje
  5. Silkback

    Ik heb er natural anticoccidiose vloerdek in mijn terraiums zitten en ik heb haar tekort om er wat over te zeggen We hebben ons silkje net een paar dagen en we behandel haar zeker anders op dit moment. Ze mist al een paar stukjes van haar teentjes en ook haar staartje is niet geheel onbeschadigd gebleven. Ik doe haar nu dagelijks in bad en om de dag zetten we haar in de lotion en op haar staart waar ze wat korstjes of dikker vel had zitten hebben we er dagelijks uierzalf op gesmeerd wat duidelijk helpt. de korstjes zijn nu bijna verdwenen. We doen dit om te voorkomen dat ze nog meer beschadigingen gaat oplopen. Als ze haar groei spurten gehad heeft zal het vanzelf wel afnemen.
  6. Silk X Silk Zwanger

    Super 10 stuks heel erg mooi (wat een werk) ik ben zeer benieuwd naar de foto's
  7. gefeliciteerd het is echt een super foto
  8. Hypotrans Leatherbacks

    super die hypotrans leathers. dat vind ik nou geweldige baardjes
  9. Naturaria Fair

    Ik denk dat deze beurs de moeite waard gaat worden dus kom ik ook even een kijkje nemen.
  10. een nakweekje die mag blijven
  11. Hypo Silkback Het Trans

    dat ziet er zeker super uit
  12. Type Zand

    hey Marc, ik denk dat het wel mee valt t.o.v. het zilverzand als ik het zeef. maar het zit er net in dus ik moet het nog zien of het bevalt. ik moet nog 2 terrariums schoonmaken en het daar ook in doen. wel doe ik er minder in als het zilverzand
  13. Type Zand

    ik had altijd gewoon zilverzand maar ik ben nu overgegaan naar Natural anticoccidiose vloerdek Het is wel wat duurder als zilverzand maar wel meer geschikt denk ik.
  14. gesneden andijvie kant en klaar in een zak (lekker makkelijk) en probeer ook eens mango dat vinden ze hier super
  15. 2de Nest Leathers + Hypo Leathers

    Mooi nest hoor super
  16. dit groepje heb ik apart gezet in een terrarium beneden zodat je er wat makkelijker naar toe stapt om er maar weer eens naar te kijken. en dan pak je vanzelf makkelijker de camera om wat foto's te maken.
  17. hoi Arthur, onderstaand is een klein stukje van het mailverkeer met Josh Hi, he origionates from allessandros yellow leather line. The combo should be nice.Many of the leathers being sold are from the red line. Thanks, Josh ---- Peter <peegie@versatel.nl> wrote: > Thanks Josh, > > He is now 13 inch and 195 gr > > The yellow line ok, the female that I have is a > redflameCrisAllenRed/HypoRed/OOG/HypoPastel > > Is he only Yellow ? vandaar dat ik contect heb gezocht met Josh. ik wou wat meer van de kleur weten ok al is he niet al te gedetailleerd.
  18. Het maakt duidelijk uit welke voorouders het het betreffende dier komt. De ervaren serieuze kwekers houden dit allemaal netjes bij en hebben over het algemeen verstand van de genetica. Ik heb daar zelf geen verstand van, ik heb gewoon gekeken naar wat ik mooi vind. En dat zijn de hypo's en hypoleathers. Dat ze alle bij het trans zijn had ik niet zo bij stil gestaan vooral omdat men had gezegd dat het mannetje 50% het trans is had ik niet verwacht dat ik transjes aan zou treffen.
  19. De moeder is dat Hypotrans x RedflameChrisAllenRed/Hypored/OGG/Hypopastel Kweker: Dragonlove De vader is het probleem. Die komt bij Phantom Dragons vandaan via DDI en daar heb ik geen goede kleurslag van door gekregen. Ik heb toen contact opgenomen met Josh (Phantom) hij vertelde mij (via mail) dat hij Hypo Leatherback 50% het. Translucent van de Yellow line is. Nu kunnen we het iets mooier maken. Hij blijkt nu het trans te zijn. bij het laatste legsen van de 24 eieren 7 transjes waarvan 2 leathers.
  20. dank je wel. het is ook super leuk om te doen. vandaag hebben ze voor het eerst paardebloem gegeten.
  21. Hallo allemaal, Vaak lees ik alleen maar op de verschillende forums, maar vanmorgen trof ik wel een heel erg leuke verrassing aan in de stoof die ik toch even wou laten zien. gr peet
  22. Eerste Legsel Van Dit Jaar

    gefeliciteerd, nu even geduld hebben en straks je weer laten verrassen met de uitkomst succes
  23. dank je wel. die foto,s maken leveren ook aardige verassingen op hoor.
×