Jump to content

flowy

Members
  • Content count

    16
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About flowy

  • Rank
    Newbie
  1. Het. Hypo Leatherbacks

    tjonge wat een mooie beeste!
  2. Foto's In Bad En Er Weer Uit

    prachtig! mooie foto's hoor groetjes mij en reptielenfreak
  3. Mijn 2de Zelfbouwachterwand

    maar daarom gooi je er dan zand en steentjes tegenaan heb je dat probleem ook niet
  4. Hoeveel Mega Ray`s

    @ L0ver: 1 megaray.. 100w. aan de andere kant doe je dan een kleine lamp @ Nismo: of 1 megaray met een hogere wattage of idd 2 miss frans tielen informeren maar denk dat hji een hogere wattage ook aanraad.
  5. fruit mag praktisch gezien alles, appel, banaan, peer, druiven, enz. groenten: sla, andijvie, div. kolen, paksoi, paprika, enz. en alles goed bepoederen. afgeraden wordt spinazie en wortel ( alleen op latere leeftijd kan de wortel handig zijn ) mvg Flowie
  6. ja ik bedoelde het ook niet negatief of kwetsend. alleen ik ben op meerdere forums actief omdat ik nooit kan wachten op een reactie.... alleen krijg ik (en ik merk ook andere) op sommige forums advies van mensen die op mij niet echt serrieus over komen. natuurlijk zijn alle tips welkom.. graag zelf... alleen zit ik niet te wachten op reacties van een 14 jarige zonder reptiel (mag niet van zijn mama) die het allemaal beter weet... dus vandaar... en als ik op dit forum wel leuke reacties krijg zonde "negatieve" mededelingen of discussies is dat alleen maar beter en voor mij een reden om dit forum vaker gebruiken...
  7. ik heb sinds kort een microscoop aangeschaft omdat ik de dieren arts kosten te gek vond worden. ook omdat bij ons in de buurt geen gespecialiseerde dierenarst zit en ik toch 21,50 EURO! moet betalen voor een mest onderzoek en ze me dan niet eens kunnen vertellen welke wormen ze hebben maar me wel worm middel mee kunnen geven en dat kost me dan ook nog eens 11,50 euro..... dus omdat ik op school heb geleerd hoe je mest onderzoek moet doen (paraveterinair) en nu heb ik in ieder geval 2 verschillende soorten worm eieren.. en misschien zelf drie op de foto. alleen weet ik nu niet welke wormeieren het zijn. wel krijgt luuk vrijdag een boek van de dierenarts met daarin plaatjes van worm eieren zodat we het zelf kunnen opzoeken. maar misschien weet iemand het hier? dit is de eerste foto. dit komt uit draakje haar mest. ze had er in het totale preparaat ongeveer 15... vorige week heb ik haar mest ook al onderzocht omdat er bloed bij zat. toen zatten er ongeveer 50 in en daarom heb ik er gelijk ontwormd met iverquantel drops. betere foto: daarna heb ik muchu er mest onderzocht. en dit zat er in. luuk zegt dat het een ander soort worm ei is omdat deze wat langer zijn maar ik vind dat ze wel heel veel op elkaar lijken. en dit zat er bij lizzy in haar mest: echt super vaag...... en er zaten er ongeveer 10 van in het hele preparaat.. ze bewogen niet dus dat valt weer mee..... denk ik. ik heb vorige week dus alle dieren ontwormd met iverqantel drops. bij draakje heeft het wel effect aangezien ze eerst niet at en deze week weer bunkerd al een bouwvakker. muchu heeft schijnbaar nergens last van want die vreet altijd als of ze nooit wat krijgt. en lizzy bunkerd ook lekker door... nou als iemand weet wat wat is...... en hoe het heet en misschien nog wormmiddelen weet die ik nog niet ken.... graag ps ik wil graag niet de les gelezen worden over me beesten of over wat ik te zeggen heb... dit is mijn menig en mijn bevindingen en als het je niet zint moet je me topic niet lezen. mijn beesten doen het prima!!!!
  8. mooi beest hoor! vooral die buiten foto is prachtig! mvg Floor en reptielenfreak
  9. Huisvesting

    ook geen voorstander, als je je zaakjes binnen inorde hebt hoeven ze helemaal niet naar buiten. ik vind ook lekker laten zitten zoals het nu is.
  10. Probleem

    ja maar je legt in het verhaal uit dat ik niet wou reizen en dat ik zonder jouw toestemming dat spul heb gehaald en dat jij er geen zin in had..... terwijl ik 3 keer naar die winkel ben geweest en iedere keer heb ik met jouw overlegd. en je zei zelf dat wel een heel heel stuk goedkoper was. of 4 keer 45 euro of 4 keer 18 euro....... en als die gasten zeggen dat het werkt ga je der toch van uit dat dat ook zo is?????
  11. Probleem

    kijk nou is het natuurlijk weeer mijn schuld allemaal want ja ik heb het gekocht maja heb 3 keer gevraagt zullen we dit echt proberen. ja of nee. en even voor de uitleg: epoxy hars is veel duurder: voor 1 blik hars en 1 blik verharder 45 euro. en we hadden dan 4 blikken nodig das 4 keer 45 euro. en ik ging vragen of ze het ook in purmerend verkocht en toen kwam ik bij die auto zaak terecht en die zeiden dat dit hetzelfde was maar dan goedkoper. dus ik goede uitleg gevraagt hoe of wat en ja het kon op piepschuim en pur. dus ik luuk gebelt wil je dit dan het is veel goedkoper ja is goed proberen weer het eerst oke. dus ik 1 blik gehaald zegt luuk ja maar als het dan goed werkt kunnen we gelijk verder.... dus ik terug nog 3 blikken gehaald zodat we gelijk in hetzelfde weekend verder konden. en nu krijg ik hier weer de schuld wnat ja laat nooit een vrouw iets doen. toch???? ik vind het echt niet tof at ik weer de schuld krijg. en vervolgens nog wordt afgekraakt ook terwijl ik het voor je heb gehaald!!!!! dat doen we dus niet meer
  12. Groei Achterstand

    ik heb al een keer mest onderzoek laten doen dat was drie weken geleden. toen had lizzy de oudste vrouw wormen en heb ik ze voor de zeker heid allemaal laten ontwormen. en daarna hadden ze alle drie niks meer. ik maak me alleen zorgen want muchu groeit wel gewoon door en straxs is het verschil te groot. daark wordt niet onderdrukt voor zover ik weet. eedre muchu omdat die er het laats bij kwam. maar ik voer iedereen uit me hand zodat ik zeker weet dat iedereen evenveel krijgt en het ook echt op eet. maar heeft niemand en oplossing zoals een vitamine pillen ofzo... want vind het niet erg dat ze klein blijft maar starks moet ze uit het terra omdat de andere te groot voor der worden en draak is wel me eerste baardje en zou het echt niet leuk vinden om haar te moeten verkopen. alvast bedank voor de reacties.
×