Jump to content

tomtje50

Members
  • Content count

    5
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About tomtje50

  • Rank
    Newbie
  1. Een Goed Diertje?

    baardagamen , leeft wel in woestijnterrarium
  2. Neon Verlichting

    hallo , ik heb tevoren op kapaza zien staan dat er iemand een neon lamp verkocht voor in het terrarium maar ik vraag me af of dit wel gezond is voor je reptielen?
  3. nja, maar ik denk dat ik nog een vrouwtje bij zal nemen dan vanaf hoeveel maanden kan je al het geslacht bepalen? en 2 vrouwtjes bij mekaar geeft tog geen moeilukheden he? en hoe groot moet het terra minimum( egt het minimum) zijn voor 2 volwassen baardagamen?
  4. ja, dat was de bedoeling , om hem er maar bij te steken als ze +- dezelfde grote hebben. bestaat er niets bij baardagamen zoals castreren of steriliseren? en kost dat veel?
  5. -hallo,ik heb nu een vrouwtjes baardagaam( ze heet spike), ze is +- 1,5 jaar ik zou nu nog een nieuwe baardagaam aanschaffen wel nog een babytje, maar het is de bedoeling om hem/haar dan bij spike te steken -kzal enkele vragen stellen, wilj je aub voor je antwoord het nummer vd vraag zetten:d 1) hoe groot moet hij zijn om bij spike te mogen? ze is nu al +- 40 cm -Dan als de 2e een mannetje zou zijn, dan zouden ze natuurlijk jongen 2)maar zullen ze dan voortdurend paren? of gebeurt dat maar enkele keren? 3)zou je eens goed willen uitleggen wat ik moet doen met bv terrarium voordat de eieren al gelegd zijn. En ook wat er dan met de eieren moet gebeuren. greeetz tom
×