Jump to content

spyro_shady

Members
  • Content count

    10
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About spyro_shady

  • Rank
    Newbie
  1. Gable

    hey gabel, welkom and have fun!! greetzz Jessy
  2. oeps....! volgens mij heb ik weer wat fout gedaan.. help! (sorry )
  3. en aangezien ik ook een nieuwkomertje ben,zal ik er ook aan moeten geloven.. maar helaas.. nog even geduld.. zijn onderweg.. kan nog even duren see you soon!!
  4. hey lekker wijffie van me... was je al aant zoeken leuke foto`s,maar int echt ben je nog mooier.. hihi ik (Spyro_Shady) heb mijn baardagaampjes van de kweek van mandy en ik ben 3 maanden pleegmoeder geweest van t baardagaampje van cheyenne en mandy is mijn allerbeste vriendin en hou met heel mn hartje van haar en dankzij mandy heb ik kennis gemaakt met deze super site!! dikke kus Spyro_Shady(Jessy)
  5. Spyro_shady

    hey hallo! bedankt voor je reactie,maar ik denk dat je een andere marcel voor je hebt haha volgens mij kent marcel de naam van deze site niet eens meer maar toch gezellig dat je er bent!!
  6. geen probleem! sorry moet t nog allemaal een beetje uitvogelen hier.. ben nog maar een groentje..hihi
  7. totdat ik mn eigen schatjes erop kan zetten,heb ik wel een paar andere leuke foto`s...
  8. Dino

    welkom eric en laura! leuk dat jullie er zijn
  9. Spyro_shady

    hallo allemaal, even voorstellen dan; wij zijn Jessica en Marcel,26 en 29 jaar,hebben 2 honden american pittbull genaamd chico en een kruising stafford/bordeauxdog genaamd bootch en we hebben 2 baardagamen spyro(m) en shady(v) van ongeveer 1 jaar oud... oh ja en een visje(sluierstaartje) die luisterd naar de naam bubble!
×