Jump to content

esther2

Members
  • Content count

    71
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About esther2

  • Rank
    Newbie
  1. Beurs Hamm D

    geloof wel dat dat kan. het is wel verstandig als je eerste keus wil hebben om dan vroeg te gaan. er zijn meer mensen die daar overnachten. of het mag weet ik niet maar ik zou de gok wagen. vorig jaar ben ik geweest ik gign toen mee met iemand die een stand had. dat is ideaal je mag dan veel eerder naar binnen dan het grote publiek en kan alles rustig bekijken. als de grote massa eenmaal naar binnen komt is het eigenlijk niet leuk meer.
  2. Onze Nieuwste Aanwinsten

    hoi. hoe is het met de gekkotjes? zijn de eitjes al aan het uitkomen. heb je er al meer eitjes bij ondertussen? groetjes esther
  3. Schuifruiten + Zand

    dat was ook mn oplossing. geen zand gebruiken. haha ik heb ook corbo en ben blij dat ik van de irritante geknars af ben.
  4. Nieuw Luipaardje

    ja met de rest gaat alles goed. baardjes in winterrust.halsbandjes ook. kameleon beetje wisselvallig eet soms wel soms niet . is wel veel minder schuw enz. ik weet nog niet wat ik met hem aan moet. mischien gaat hij wel weg,maar daar denk ik nog over. paradoeras gaat ook goed weinig last van he .groeien en eten goed. zo dat was update dierentuin zierikzee.
  5. Nieuw Luipaardje

    klopt zn staartje is een keer afgebroken. overdag zie je ze niet veel nee. ik heb een rode lamp in het terraium hangen en die gaat om 19 uur aan dan komt hij wel tevoorschijn. het is niet de bedoeling om hem echt vast te gaan houden,maar ik wil hem wel zover krijgen dat hij niet in mn vbingers gaat hangen als ik in het terrarium kom.
  6. Nieuw Luipaardje

    heb sinds gisteren een luipaardgekkootje. hoe oud en enz. weet ik nog niet. dat moet ik nog gaan vragen . heb hem uit de dierenwinkel. hij zat daar omdat hij een beetje onhandelbaar is. ik ga proberen hem een beetje hanteerbaar te makne. wat ik er daarna mee doe zie ik nog wel.
  7. dacht echt dat het een mannetje was. het is wel een apart koppeltje zo samen. heb sinds kort ook een mannetje. het zijn geweldig leuke beesten he.
  8. nou dfan mn excusses bij deze. op de laatste foto van de volwassene zou ik echt zweren dat het een man is. marc met mij denk ik. mooie jonkies hoor.
  9. ben wel benieuwd hoe je er bij komt dat het een koppel is????? ze zijn je als koppel verkocht????? neem niet aan dat je er nakweek van hebt gehad, zitten ze samen in 1 terrarium? als dat zo is zou ik ze uit elkaar halen.
  10. ja okkie heeft het nu zeker naar zn zin het gekkootje ben ik wezen halen in Hamm. het gaat goed met ze eten doen ze goed en als het wat donkerder wordt dan zijn ze lekker nieuwsgierig,
  11. sorry maar de twee calypt. zijn echt twee mannen. heb er nog niet veel verstand van ,maar dat zie ik nog wel.
  12. wie stopt er nou een kameleon in een kledingkast??????????????
  13. gaat goed met okkie heb een nieuw terraium voor hem gemaakt. 80 diep en breed en 1,70 hoog. lekker groot dus.
  14. Geld

    ik geef ongeveer iedere week 20 euro uit aan voedseldieren. dan reken ik groenvoer. vitaminen electriciteit.enz... niet mee. ik heb 3 baardjes 2 halsbandjes 2 gekkos en 1 kameleon.
  15. Gaat Er Niemand Naar Hamm?

    ga waarschijnlijk ook. ben heel benieuwd. ga met iemand mee die een stand heeft dus kan lekker vroeg naar binnen. mischien zie ik nog bekende. zal veel fotos maken voor degene die niet gaan.
×