Jump to content

jazz

Members
  • Content count

    37
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by jazz

  1. Blauwe Auriceps Man

    ik zie geen foto ??????
  2. Theraposa Apophysis

    Is incl. poten hoor.
  3. Theraposa Apophysis

    buiten de bak, ik ook niet
  4. Theraposa Apophysis

    is ook 'n grote baby Ze kan zo'n 25cm. gaan worden
  5. Nhandu Carapoensis

    Een mooie meid...............
  6. Een Aantal Foto's

    ja, da's waar, ook al maak je ze zelf Maar ja, ook al duurt het nog 'n half jaar, dan heb je ook wat je wilt. 't is wel een heel projekt wat je hebt lopen, je hebt nu wel de tijd om jouw idee rustig uit te werken.
  7. Nhandu Carapoensis

    Monocentropus balfouri mijn grote favourite, eerst nog 'n paar vervellingen en dan is 't voor mij DE mooiste spin die ik ken.
  8. Een Aantal Foto's

    prachtige dieren zeg, je hebt daar een geweldige verzameling dat terr. vind ik er heel goed uitzien, ben benieuwd naar de nieuwe. wens je daar heel veel succes mee.
  9. Lola

    nog 'n beetje later geweldig beest, die kop daar kun je alleen maar voor vallen. Stoer beest.
  10. Rossi

    ik ben het helemaal met Marvin eens. Een verblijf kan niet groot genoeg zijn. Mijn droomplekje is een kamer in kunnen richten voor twee leguanen. ik vind echt dat als het krapjes moet, dan maar niet.
  11. Rossi

    jaja, in de huiskamer staat al een groot terr. voor m'n baardagaam en er staat 'n terr. met spin. boven staat een wand vol met de terra's met spinnen. Of ik zou ons bed eruit moeten gooien.
  12. Rossi

    hij is geweldig. fantastisch dier om te zien. Als ik genoeg ruimte zou hebben, wist ik het wel. ik vind ze zo gaaf.
  13. Psalmopoeus Pulcher

    nee hoor, die is niet gevaarlijk. als je aan 't raam komt is ze al lang vertrokken en zit verscholen. eigenlijk is ze heel schuw en zolang je haar niet in 't nauw brengt, geld bij alle spinnen kun je rustig 't deurtje openmaken. g
  14. Huisspin

    op 't glas zitten is heel normaal bij 'n bodemspin is het wel belangrijk om de terra niet te hoog te nemen. Ze kunnen van het glas af vallen en zich dodelijk verwonden als ze op iets hards vallen. De kleuren op de foto zijn erg flets zijn de haren op 't abdomen donkerrood en de strepen op de poten wit ? misschien moet ie binnenkort vervellen. Dan zou het inderdaad een nhandu chromatus kunnen zijn.
  15. Huisspin

    mooi beestje. ik ben alleen niet zeker welk soort dit is. Misschien weet iemand anders dit. vraagje; de lichte kleuren, kun je die wat meer omschrijven en ook de kleur haren op 't abdomen. hoe dan ook, het is geen chromatopelma. Ik gok op een nhandu coloratovillosum.
  16. Brachypelma Smitty

    vooruit dan, een echte knuffel
  17. Brachypelma Smitty

    Erwin, heb je verhaal gelezen. Ik zou niet meer bijkomen van het lachen als ik zou zien dat er ineens zo'n spin rondloopt. Maarruh, als het inderdaad 'n chromatopelma is, heb je niets te vrezen. Die zijn heel schuw en vriendelijk van aard. En sebastian vind ik 'n geweldige naam.
  18. Brachypelma Smitty

    Erwin, wat of welke bedoel jij ??
  19. Brachypelma Smitty

    en ze zijn ZOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO moooooooooooooiiiiii btw, als jullie vinden dat dit genoeg spinnen zijn, moet je wel even zeggen hoor.
  20. Brachypelma Smitty

    nou ja, knuffel moet je natuurlijk als relatief zien. maar het is er wel
  21. jong vrouwtje met de markante knop op 't hoofd
×