Jump to content

sanneke

Members
  • Content count

    109
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About sanneke

  • Rank
    Member
  • Birthday 10-09-1974

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.beauty-salon-sanneke.be
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Location
    herenthout
  • Interests
    schoonheidszorgen en diertjes
  1. Pubers

    dieren zijn net als mensen he als het op zoiets aankomt
  2. Verklede Baardagaam

    ik vind dit zeer zielig, dieren houden niet van kledij en het hoort gewoon niet
  3. groenvoer dat lukt wel zonder probleem, heb de ruitjes afgeplakt met papier aan de zijkant maar dat helpt niet echt. ik wil een mestonderzoek laten doen voor de zekerheid maar er is niets om mee te nemen want wie niet veel eet maakt ook geen mest he. dan neemt het lichaam alles op en maakt geen afvalstoffen. ze zijn beiden wel in verveling nu en misschien speelt dat idd ook wel een rol. het is wel zo dat nu romeo die alle voedsel weigerde toch al begint met vb 2 sprinkhanen te eten. en hij heeft enige tijd niets gewild. mss is er vooruitgang maar ik wil ze toch laten hun mest onderzoeken maar ze maken geen mest. wat moet ik nu?
  4. ah ja sem was nog op 1 vraag vergeten te antwoorden van jouw. ik heb wasmotten enkel af en toe gegeven mss 1 a 2 maal per week een uurtje na het voederen van de insecten. en dan maar 2 of zo, juist als een lekker dessertje bedoeld he.
  5. ik ga dat vanavond proberen met dat papier. hopelijk lost dat iets op en als dat het geval is dan haal ik een houten terra voor hem.ik ging dat sowiso inkort al doen een nieuwe terra aanschaffen want in deze kan hij niet zo goed klimmen en dat doet hij graag. het is wel zo dat hij zowel krekels als dubia en ook sprinkhanen weigerd dus denk ik niet dat het zou zijn dat hij eens pijn had bij het eten van
  6. heb vorige maand nog een mestonderzoek laten doen en ze hadden beiden wormen, degene die alles weigerd buiten wasmotten en wormen en ook degene die veel minder dan voorheen eet. moest toen een medicijn geven en dat is gebeurd. dus nu zou alles goed moeten zijn. als ik water in de terras zet drinken ze daar niet van maar ze gooien het gewoon omver. het is bij het mannetje romeo overduidelijk dat hij enkel wil eten wat hij wenst te eten en bij het vrouwtje djini dat zij mss minder eetlust heeft want zij eet wel alles maar weinig. ze zitten in een apparta terra. ik heb het er wel moeilijk mee om romeo te laten vasten zodat hij ander eten gaat aanemen. heb hem nu al 4 dagen niet gevoerd. heb hem telkens sprinkanen voorgehouden zodat hij de keuze had om te eten of niet te eten maar hij weigerd sowiso. het ligt wel aan hemzelf zo maar als ik naar hem kijk als ik zijn terra passeer voel ik mij schuldig dat hij al 4 dagen niets heeft gegeten. ik zal moeten op men tanden bijten he.
  7. hoi allemaal, het is al enige tijd dat mijn baardje voedsel weigerd, eerst dacht ik dat hij ziek was maar toen ik hem na eens een wasmot voorhield at hij direct, ik heb uitgetest wat hij aanneemt en dat is enkel wasmot en meelworm. al de rest weigerd hij, geen dubia sprinkhaan of krekel. nu is mij al verteld dat ik hem een weekje niks moet geven zodat hij wel uiteindelijk van honger gaat eten. awel men hart breekt zowat en heb het daar moeilijk mee. is er geen andere manier? ook wou ik eens vragen of het normaal is dat een vrouwtje van 8 maand ongeveer de helft minder eet dan voorheen want deze was vroeger een schrokske dat nooit genoeg had en nu maar 3 of 4 krekels aaneemt.
  8. wat een mooie kleuren seg, dat is echt schoon
  9. Wat Eet Een Zijderupsvlinder?

    oh dat is zonde ik dacht dat het langer zou leven, ik heb geen ander vlindertje om mee te paren, heb zelfs geen idee of het mijne vrouwelijk of mannelijk is. om nu nog een ander te voorzien zal me niet meer lukken. toch bedankt voor je info, nu weet ik voor de volgende keer hoe het moet.
  10. hoi allemaal, ik heb sinds 3 dagen een vlinder die uitgekomen is van een doosje zijderupsen. Ik zou hem graag houden zodat hij eitjes legt zodat ik zijderupsjes heb. Nu weet ik niet wat die vlinder eet want heb al groentjes en brood erbij gelegt maar hij komt nergens aan. hij blijft zich nog steeds vasthouden aan de cocon waar hij uit komt. Ik vroeg me ook hoe ik tewerk ga om dit kweekje goed te doen, ivm de bodem of benodigdheden. Heb hem nu in plastiek doosje met gaten zitten in een niet donkere plaats. wie' weet raad?
  11. het is een mooi diertje, we hebben hem al kunnen bewonderen in het echt. veel succes ermee en dat het een goed etertje is duid er al op dat het een gezond bazeke is he
  12. Jongen Translucents Uit Het Ei

    hele mooie diertjes, proficiat
  13. Rook

    roken is zeer schadelijk voor alle huisdieren die pasief zitten mee te roken! ik kan mij zelfs voorstellen dat er dieren zijn met longziekten of longkankers omdat hun baasje steeds rookt in hun omgeving. ik begrijp goed dat een roker het niet altijd ziet zitten om buiten te gaan roken of zo maar het is toch veel beter voor medemens en medediertjes
  14. Een Zalig Pasen

    voor al degene die vakantie hebben een prettig verlof gewenst. wijzelf vertrekken morgen voor 2 weekjes naar het zuiden se.
  15. Opendeurdagen

    ale voor de hapjes zal ik toch ni gaan zelle, heb het ni zo op vlees, haha
×