Jump to content

nadine

Members
  • Content count

    8
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About nadine

  • Rank
    Newbie
  1. Vervellen

    gerustgesteld, bedankt.
  2. hoe dikwijls moet een baardje vervellen? ze is nog niet verveld sinds we haar hebben gekocht.
  3. Hij heeft nu al twee weken krekeltjes en af en toe een regenwom gekregen, hij eet nog steeds niet veel groenten wel af en toe golliwoog. Vandaag ben ik sprinkanen gaan halen en die vind hij uiterst lekker maar hoeveel mag hij er per dag eten? ik denk dat hij er al 7 op heeft en hij staat nog te bedelen. Om de hoeveel tijd moeten ze vervellen?
  4. Ze doet het goed maar heeft nog geen groenten willen eten, ik had een worm tussen de andijvie gelegd maar daar is ze niet ingetrapt, heeft de worm er mooi tussenuit gepakt. In haar badje valt ze steeds in slaap en het is nog maar
  5. Eerste Baardje

    ja dat zijn wij, bedankt om ons met raad bij te staan. Toen we op internet aan het rondkijken waren leek het niet zo moeilijk om er een uit te kiezen maar op de beurs was het wel wat overdonderend. Ik moet zeggen dat ploe heel ook vriendelijk was, ik ben alleen vergeten te vragen hoe oud het baardje is. Hoe gaat het met jou nieuwe beestjes?
  6. Mestonderzoek bij een gespecialiseerde dierenarts of gewoon dierenkliniek? Nog een vraagje, hoeveel uur laat ik de lamp best op? Moet ze het dagritme volgen of mogen deze uren anders liggen?
  7. Ik ben nadine, mijn zoon heeft zondag een baardje gekregen. Omdat ik er zelf ook wat van op de hoogte wil zijn zit ik hier en daar op forums wat rond te lezen. We hebben nog 3 katten (oosters korthaar) en 2 hamsters. (en ik heb ook nog drie kinderen) Het is een geweldig tam baardje, vind baden en gestreeld worden zalig.
  8. Hallo, we hebben op de beurs in Antwerpen een baardje gekocht, ze heeft al krekeltjes gegeten, ik heb net in de tuin twee regenwormen gevangen en dit is blijkbaar nog veel lekkerder en een pissebed. Wat ik me nu afvraag is of zijn stoelgang normaal is. Het is heel droog en de stukjes krekel zijn nog duidelijk te herkennen. Groenten lijkt haar nog niet interessant en ze heeft nog maar
×