Jump to content

Maxximum

Admin
  • Content count

    265
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    10

Everything posted by Maxximum

  1. zijderupsen.eu

    Ik kan melden, HIJ IS ONLINE!!!!!! http://www.zijderupsen.eu kijk, koop, like en deel!
  2. marc is jarig !

    Natuurlijk ook van mij een dikke proficiat toegewenst!
  3. Voorstellen

    Hoi Marloes en Sjors, Welkom op het forum. Ik hoop dat je nog veel meer informatie tot je kan nemen! Zoals je wel al hebt gemerkt is het hier redelijk rustig geworden. Ik hoop dat het wat aantrekt in de winter!
  4. Slapen

    Hoi Loezjee, Ik denk dat dat het een mooi patroon is, van 08:00 tot 21:00. Of het een uurtje eerder is of later zal niet zoveel uitmaken. Belangrijk is volgens mij het ritme. Het zijn dagactieve dieren dus vandaar dat ze wakker worden als het licht word (aan gaat). Als je ze om 20:00 nog even bij je neemt, dan zal het misschien donkerder zijn als in het terrarium. Dan wordt ze vanzelf suffer en zal ze al een beetje willen slapen misschien.
  5. De foto's zijn nu voor iedereen te zien!!!
  6. STEMEMA Dragons

    Hoi Bumblebee81! Welkom op ons forum! Ik hoop dat je heel veel informatie kan vinden en ik hoop dat je het naar je zin hebt! Ik heb je bericht even verplaatst naar een nieuw topic, zodat iedereen die zich voorstelt zijn eigen topic heeft. Groeten, Maxx
  7. Van Harte gefeliciteerd! Beiden zijn ook weer via e-mail gefeliciteerd namens het hele Reptie-Farm Team!
  8. stine94 is namens het hele team ook via e-mail gefeliciteerd!
  9. Vandaag is *woppy* jarig! Van harte gefeliciteerd met je 25e verjaardag! Mooie leeftijd, zou willen dat ik nog 25 was
  10. Ook deze 3 personen hebben hun felicitaties via de mail gehad, namens het hele team!
  11. 3 Jarigen vandaag: Leentje, Sebas en Lies

    Ik heb de drie jarigen een persoonlijke email gestuurd namens het Reptie-Farm team.
  12. Foto's

    Onderaan de foto staat toch een knop "Close"? Net onder de knop Save.
  13. Foto's

    Ik heb het aangepast. Foto's die nu worden geplaatst als bijlage (attached) worden nu verkleind als ze hoger zijn dan 600 en breder zijn dan 800. Als je meerdere foto's tegelijk wilt toevoegen moet je net onder het "attach this file" klikken op Try our advanced uploader Dan kun je, als je op choose files klikt, meerdere bestanden aanklikken.
  14. Foto's

    Ja, deze foto is gewoon zo groot. Ik ga kijken of ik kan instellen dat als de foto wordt vergroot, hij een andere afmeting kan laten zien.
  15. Me even voorstellen

    Hoi Jordy, Welkom op het forum! We hopen dat je het naar je zin gaat hebben en hopen je vaak te ontmoeten hier op het forum!
  16. New Forum online

    Zoals iedereen wel kan zien heeft het forum een update gehad. Dit was hard nodig aangezien het forum al lang niet meer werd voorzien van updates en de beveiliging was dus zo lek als een mandje. Nu is het forum ge-update naar een nieuw jasje. Iets waar we allemaal even aan moeten wennen. Ik zal met de tijd proberen het forum weer terug de herkenbare en vertrouwde stijl te brengen. Waar de gebruiker even op moet letten: Profielfoto is verwijderd. Het is op dit moment nog niet mogelijk om een profielfoto te plaatsen. Even geduld a.u.b. Ik heb gevonden waar het probleem zat. Het is vanaf nu weer mogelijk je profielfoto aan te passen. Een foto plaatsen als bijlage wordt niet getoond. enkel een link naar de bijlage. Maak dus gebruik van diensten als Flicker, Photobucket, Imageshack etc. Als er vragen zijn over hoe iets nu moet, laat het maar even in dit topic weten. Houdt het wel overzichtelijk graag! Groeten, Maxx
  17. New Forum online

    Niet te vroeg beginnen met pluimen uitdelen he jongens! Ik wil nog kijken om een vertaling te downloaden zodat alles in het Nederlands is. Tot nu toe wordt het aangeboden voor $10, maar kan het ook zelf. Als is dat wel heeeel veeeel werk. De spammers heb ik al tegengegaan door een extra vraag bij het registratieproces in te voeren. Wellicht voor jonge mensen en/of mensen die niet met Nederland bekend zijn een moeilijke vraag.... Maar ik denk dat dat over het algemeen geen probleem hoeft te zijn.
  18. New Forum online

    Okay, Het eerste probleem is opgelost. Er kunnen weer profielfoto's geplaatst worden en heb de 'oude' profielfoto's zo veel mogelijk proberen te herstellen. Ik kan helaas niet alle foto's in 1 keer herstellen. Dit moet 1 voor 1. Ik heb er voor gekozen om onze moderators hun logo er terug in te zetten. Ook hier is het helaas jammer dat ik die van Saratjuh niet heb gevonden....
  19. 3 Jarigen!

    speedy-chaira en wenuourne, van harte gefeliciteerd met jullie verjaardag! Maar extra in het zonnetje staat natuurlijk Marc, de oprichter van het forum! VAN HARTE GEFELICITEEEERD
  20. Wens In Vervulling

    Man man man... vaak heb ik je de verhalen mogen aanhoren over hoe mooi de visput zou moeten zijn. Maar nu ik de foto's zie.... hier zijn geen woorden voor! Ik zou hier gaan zitten zonder aas aan mijn hengel, zodat ik ECHT niets hoef te doen die dag!
  21. Nieuw

    Schrijffoutje aangepast. De tekst in het topic overige had ik over het hoofd gezien, nu toegevoegd. Nieuw bij Reptie-Farm is ook vertaald, met het bijbehorende topic.
  22. Attention New Members!

    Dear 'New Member' If you register on our fun, informative and friendly forum you will get an activation e-mail sent to the email address you've entered. This e-mail contains a link where you have to click so your account is activated. So keep an eye on your mailbox. Also check the folder "spam" or "junk mail". Without this activation you can't post on the forum, only read Also your account will be deleted after 30 days! Did you lose or didn't get the e-mail? Look in the configuration screen and confirm that your e-mail address is properly entered. Is the address correct, click "validatie e-mail opnieuw verzenden"
  23. Nieuw

    De hoofdonderwerpen zijn aangepast zodat deze nu ook in het Engels te lezen zijn. Ik heb het vrij snel gedaan met Google Translate. (google is your best friend...) Indien iemand op of aanmerkingen heeft op de vertaling, laat het gerust weten. Ook google maakt wel eens een foutje.
×