Jump to content

ko3i

Members
  • Content count

    5
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About ko3i

  • Rank
    Newbie
  1. Winterrust?

    Thanks!! Doet me een heel stuk gerust stellen Moet ik verder nog iets met de UV-lamp doen kwa uren? En de termostaat kan ook blijven staan? @Marc: Zeker een mooi exemplaar, dit is er een van Mei 2007 van jou! Je zei toen dat ze mooi uit zou gaan groeien, volgends mij heb je gelijk! Zal eens kijken of ik nog een paar foto's kan vinden (ben niet zo van het foto maken). Edit: Bij deze nog wat foto's:
  2. Hoi! Lang geleden dat ik hier weer eens ben geweest! Met mij en Elmo gaat het super! Althans tot afgelopen week.. Normaal is Elmo altijd heel levendig en zeer mooi blood x blood -oranje. Bij thuiskomst zet ik altijd het terrarium open zodat ze wat rond kan kruipen.. tot van de week. Ze blijft op de bodem onder een stronk liggen en is ook wat grijzer geworden. Groente slaat ze over en lijkt nog alleen maar oog te hebben voor medium sprinkhanen. Vorige week toevallig nog een mest onderzoek laten doen en hier was als gewoonlijk niks aan te zien. Ik heb de lichttijd nog steeds op 11 uur staan en de temperatuur op 33 graden en 40 onder de spot (infrarood). Ze is nu bijna 1,5 en dit zou dan als het zo is haar eerste winterrust worden, maar ik vind het toch wel een beetje eng. Kan ik haar wel gewoon uit het terrarium pakken om te badderen? En IS het wel een winterrust waar ze in is? Groeten, John PS: Voor de volledigheid wat foto's:
  3. Effe Voorstellen

    Ik zal eerdaags een keer nieuwe foto's maken. Ze is goed aan het groeien en eet goed! Vorige week mestonderzoekje laten doen. Alles perfect 100% gezond! Nogmaals bedankt Marc
  4. Webcam Van De Site

    Heb je wel een Java plugin?
  5. Hoi, ik ben John uit Son van 21 jaar oud. Sinds vorige week dinsdag ben ik de trotse eigenaar van een blood x blood baardagaam van ReptieFarm! Marc mag met recht trots zijn op zijn nakweken! Ik zal snel eens foto's laten zien, heb nu alleen foto's via een mobiel Mijn baardje zit in een terrarium van 125 x 45 x 47 en heeft dus lekker de ruimte. Groeten! UPDATE En na haar vervelling.
×