Jump to content

Anne

Members
  • Content count

    6
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Anne

  • Rank
    Newbie
  1. Terrarium Blijf Koud

    Bedankt heb vandaag gelijk een fitting erbij gekocht en ga me uv spaarlamp naar het midden verplaatsen en nog een spot aan de linkerkant hangen en dat zal dan genoeg zijn en dan hopen dat me beessie het dan meer naar ze zin heeft..
  2. Zaterdag een terrarium aangeschaft van 100*50*50 een uv lamp links gehangen en de warmte spot recht alleen onder de warmte spot blijft het koud heb eerst een 50w daar gehangen maar na enkele uren werd het zand noch de steen niet echt warm. nu heb ik een 60w lamp erin gehangen maar nog geen verbetering mag er eventueel nog een spot bij enzo ja waar zou ik die dan moeten bevestigen. alvast bedankt (de tempratuur blijft 28 a 29 graden)
  3. hoi even een vraagje mijn beessie dust heeft vandaag een achterwand in ze bak gekregen dus ik weet hij moet ff wennen..maar hij heeft vandaag nog niet gegeten en net nu ik ging kijken deed hij zijn bek naar me open en dan zie je ver achter in ze keel(een plek waar ik niet bij zou kunnen) iets zwart zitten kan dit een krekel zijn of trekt hij ze bek gewoon naar me open omdat hij ze dag niet heeft..
  4. Mijn dusty krijgt krekels maat 6 ik kijk wel in de winkel of het echt grote zijn of kleintjes want ik heb liever wat kleintjes..maar er zit dus weleens een grote bij en die komt dan ook gewoon in de bak alleen is mijn vraag nu er dus 3 grote in ze bak zitten moet hij niks van die krekels weten hij rent er ook voor weg..kan het zijn dat hij bang is voor die wat grotere krekels. .? greetz anne
  5. Hier dan een plaatje van mijn baardagame dust..
  6. Hoi ik ben annemarie en heb sinds 2 dagen een baardagame(dust) hoe oud hij precies is is niet duidelijk wij schatten hem ongeveer rond de 5 weken, nadat mijn zus een anolis en een maskerleguaan heeft begon het toch wel te kriebelen bij mij..En na veel wikken en wegen hebben we besloten om er toch voor te gaan..Maar alles is nog wel wat onwennig en daarom ben ik dan ook super bezorgd.. annemarie
×