Jump to content

matthijs

Members
  • Content count

    6
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About matthijs

  • Rank
    Newbie
  1. Schuilplaats

    Met inlezen ben ik al goed bezig. En ik wil ze ook pas over twee maanden kopen als ik alles dr van af weet en het hok goed voor heb kunnen bereiden. Wat betreft het hok. Ik weet dat ze in een woestijnomgeving moeten, en heb al een mooie site gevonden hoe ik alles een beetje vorm wil geven. http://home.wanadoo.nl/roel_pool/home.html Maar ik vroeg me even af wat de mogelijkheden zijn die niet beschreven worden op de vele sites, vandaar mijn vraag over dat watervalletje. Gelukkig heb ik hier in de stad (daar woon ik zelf ook) een goede reptielenshop zitten met alle beestjes en ook al het voer op voorraad. Ook hebben ze lampen etc etc. alleen de dierenarts moet ik nog ff checken! ah, gelukkig ook mensen die ervaring hebben met een aquarium. Het is idd niet helemaal ideaal, dat snap ik, maar om te beginnen dus wel een optie! thnx!
  2. Schuilplaats

    Okidoki, hier kan ik wat mee!! Thnx! Nog een vraagje dan maar. Het leek me leuk om het water stromend te maken, en er dus een soort watervalletje in te maken. Vinden de baardjes dit leuk? of levert dit ook alleen maar stress op?
  3. Schuilplaats

    Maar wat betreft kosten... wat kost t om 1 baardje te houden? wat ben je per maand ongeveer kwijt?? (exclusief aanschafkosten natuurlijk)
  4. Schuilplaats

    ja, idd, kosten zijn niet erg hoor, dat wil ik wel, maar t is meer zo van welke kosten zijn nodig, en welke niet! Als het niet nodig is doe ik het liever niet, snappie? maar vissen houden is saai wil echt over op baardjes!
  5. Schuilplaats

    Thnx voor de berichten! mmm, okay, ik zit alleen met het nadeel dat ik zo'n aquarium heb staan, en een terrarium aan moet schaffen, en dat zijn weer extra kosten... maar wat is het probleem dat er geen ventilatie onderin zit? Ik begrijp dat het niet ideaal is idd, en ventilatie en het benaderen van boven wordt niet ideaal genoemd, zijn er nog meer nadelen?
  6. Schuilplaats

    Hey hoi, Ik wil binnenkort beginnen met het houden van twee baardjes. Nu staat bij mn ouders nog een aquarium van 100x50x50 dus dat is op zich goed mogelijk voor 2 baardjes. Maar nu zit er ook een glasplaatje op de bodem, waardoor ik een soort afschijding heb waar ik een schuilplaats of twee in wil maken. Alleen is de breedte van de schuilplaats 12cm. Is dit genoeg voor een volwassen baardje? de lengte van de schuilplaats kan ik zo lang maken als ik wil. Bedankt
×