Jump to content

Furitsubi

Members
  • Content count

    3
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Furitsubi

  • Rank
    Newbie
  1. Vakantie Opvang?

    Beste allemaal, Toen wij onze baardagamen kochten bij Jungle Corner in Rotterdam, vroegen wij hen of zij ook een mogelijkheid tot vakantie opvang hadden. Dat bleek inderdaad het geval. Echter, Jungle Corner is nu verhuisd naar een veel kleinere ruimte, waardoor vakantieopvang niet meer mogelijk is. Nu is mijn prangende vraag: weet iemand alhier van een vakantie opvang voor mijn baardagamen in de omgeving van Rotterdam?
  2. Howdi!

    Dank voor het welkom. Yoda en Jabba zijn even oud, doch niet uit hetzelfde nest. De foto is van een paar maanden geleden. Momenteel is Yoda ongelooflijk hard aan het groeien en begint Jabba zo'n beetje in te halen.
  3. Howdi!

    Hoi! Mijn naam is Frits Bonjernoor en ben sinds september 2006 in het gelukkige bezit van 2 "bearded dragons", genaamd Jabba en Yoda (mijn zoons zijn, net als ik overigens, adepte Star Wars fans ). Het zijn prachtige dieren, zeer tam en aaibaar, en ik hoop binnenkort hun terrarium in een waar woestijn-decor te veranderen (Tatooine misschien?). p.s. Jabba is uiteraard de grootste.
×