Jump to content

hot-ice

Members
 • Content count

  1109
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About hot-ice

 • Rank
  Gold Member
 • Birthday 13-04-1991

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.terra-web.tk
 • ICQ
  0
 1. spike is een vrouw spotje is een man
 2. Eigen Broedstoof Gefikst :p

  goed oppassen met de verluchting... ik had destijds ook zo iets geknutseld voor voedseldieren kweek... allemaal gestorven (nogtans met naar mijn wete genoeg verluchting)
 3. Nieuwe Aanwinst

  ik houw al me, schorps in curves... die staan in een rack met hun achterkant een gedimde soort tl-lamp(niet echt tl, weet niet hoe ik het moet noeme )... de lampen staan 's nachts uit
 4. Nieuwe Aanwinst

  persoonlijk vind ik u bakje wat te klein... mag zeker 60x40x30cm zijn!!!! ma b
 5. gisteren paring waargenomen
 6. Nieuwe Aanwinst

  ik zou een andere bodembeddekking gebruiken... ze kunnen er niet in graven of niets en het houd niet goed vocht vast probeer eens gewoon naar het bos te gaan en letterlijk een "blok" uit de graven zodat je precies net een stukje bos in het terra hebt(als je begrijpt wat ik bedoel) ( zodat de grond lagen hetzelfde zijn, eerst bladeren, dan takjes, humus en dan grond) stukje mos is ook zeer leuk!
 7. Epoxy Hars !

  glimmen doet het idd zeer hard... ik heb het toegepast in mijn zeeaquarium en dit is allemaal begroeid met algen en heeft een zeer mooi natuurlijk effect... maar in een terrarium laagje verf er op?? of epoxy mengen met je tegellijm???
 8. gifslangen zijn idd verboden in Belgi
 9. ik zal eens foto's maken de bak is nu 140x50x60 ofzo dacht ik... in ieder geval groot genoeg bedankt voor de tips!!!!
 10. mooie foto's, en de diadema's hier doen ze het goed hoor! laten zich vaak zien, en hebben ze hun vaste bakje gekregen. Ik heb er alvast een schuildoos met veenmos in gelegt met de hoop voor een eileg... alleen gaan ze er steeds met zen 3'n in zitten sociale beestjes zo te zien! kun je me trouwens nog een zeggen hoe de kleuren van het mannetje eruit zagen? ik weet het al niet meet (en nog een tipje voor de kweek zou mooi zijn )
 11. Krekels

  ik heb het op verschillende manieren geprobeerd en verschillende keer. neem het van me aan, echt de moeite ni als je dan kleintjes hebt, ze groot brengen is zeer moeilijk. en als het dat niet is zal er wel iets anders tegen vallen(stank, temperatuur, ...) als je echt wil kan je natuurlijk proberen, maar ik raad het je af
 12. Vraag Over Spinnen

  kijk eens op het invertebrates-focus forum denk niet dat je er hier zult vinden
 13. Wat Groens Van Hier

  ben jij eigenlijk voorzien van enige veiligheids maatregelen? wat doe je na een hapje in je hand?
 14. Wat Groens Van Hier

  super mooi dier!!
×