Jump to content
Koen

Luipaardgekko Introduceren In Groep

Recommended Posts

Hoi, ik ben nieuw hier op het forum, maar zit met een groot probleem. Ik heb namelijk een terrarium waar ik eerst 4 luipaardgekko's in had zitten (1 man en 3 vrouwen). Ik heb een tijdje geleden 2 van men vrouwen verkocht omdat ik gisteren naar de beurs in Antwerpen geweest ben en er 2 nieuwe ging kopen (alle 2 vrouwen) om bij mijn mannetje te zetten. Maar, gisteren thuis gekomen en als ik de eerste nieuwe vrouw al bij de man en vrouw zette begon de man ineens zeer fel aan te vallen, echt bijten in haar staart. Zelfs zo fel dat het echt aan het bloeden was :(:( heb haar dan meteen weer weggehaald en ze zit nu appart omdat het echt niet lukt, zelfs terra volledig herbouwd zodat alles anders is maar nog valt hij aan...

 

Is er iemand die me kan helpen hoe ik het beste een nieuwe luipaardgekko in de groep kan introduceren want vind hier ook nergens info over, toch niet over aanvallen, wel ivm kweken maar dit is bij mij niet het geval.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hallo,

 

Ik zelf heb ook en terra met hierin 3 LPG's afgelopen weekend heb ik de derde gekocht ook in Antwerpen.

 

Deze gewoon bij mijn andere koppeltje gezet en echt totaal geen probleem, ik zou je dan ook verwijzen naar: www.luipaardgekkoforum.nl hier zijn ook vaak de verkopers van afgelopen zondag actief.

 

Succes

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×