Jump to content

armaris

Members
 • Content count

  17
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About armaris

 • Rank
  Newbie
 1. Solar Raptor

  De omgevingstemperatuur zal ongeveer 20-25° zijn. Heb ik met HQI lampen nog daglichtlampen nodig? Als ik kijk naar de webshop, welke SR lampen neem ik het beste? De Flood of de Spot? Ik heb een kap voor mijn lampen. Past deze ook voor de SR? Of moet ik deze apart bestellen?
 2. Solar Raptor

  Hoi iedereen, Ik heb momenteel 1 mannetje in een terrarium van 1.50x50x50 Twee vrouwtjes in een terrarium van 1.50x60x60 Links en rechts hangen twee lampen in elk terrarium. Nu gebruik ik de Solar Glo van Exo Terra 125W Ik heb gelezen dat Exo Terra niet goed is voor baardagamen. Ik geef 1x per week vitaminen en 2-3x per week Calcium Ik wil graag overschakelen naar Solar Raptor maar als ik de webshop hier bekijk vind ik een heel gamma. Welke Solar Raptor is het beste voor mijn terraria met deze afmetingen? Alvast bedankt! Groetjes Monica
 3. Hoeveel keer per week moet je een baardagaam van 1,5jaar levend voer voeren? Kan ik dat afbouwen naar om de dag en elke dag groenvoer?
 4. Hoi, Mijn baardagaam Mac is nu al ongeveer een jaartje oud. Een paar maand geleden heb ik nog een mestonderzoek gedaan ter controle:hij had flaggelaten,we hebben hem medicatie gegeven en de flaggelaten zijn nu weg. Echter hij zit nu de hele dag in zijn schuilhol en komt af en toe eens piepen dus ik begrijp dat hij nu in winterrust is,maar is dit niet te vroeg voor hem? Als hij uit zijn hol komt is hij actief en levendig en eet hij goed. Vermoed dus dat hij in winterrust is,hoe kan ik dit het beste aanpakken?Begrijp dat ik de lampen moet verminderen maar hoeveel het best?Dit is namelijk de eerste keer en wil het graag goed doen. Hoe voorzie ik hem het best van zijn vocht?Zo drinken uit een schaaltje doet hij nog niet.En zijn kalk?Normaal krijgt hij kalk op zijn voedseldieren 6x per week en 1x week vitaminen.
 5. Te Dik?

  Mijn baardje weegt 75gr en is 27cm lang,ik vind hem best dik of is dit normaal voor zijn lengte?
 6. Vraagje?

  Mag ik hier ook even tussenkomen? Ik heb dus ook 2 cocon's bij mijn Bombyx rupsen Nu is me verteld dat als ik ze laat uitkomen(moet ik ze uit het doosje halen of niet?)en als het een vlinder wordt,deze eitjes gaat leggen en ik dan een heleboel rupsen heb? Zoja,hoe pak ik dit het beste aan? Of is dit fout?
 7. Wierook

  Ik ben zelf erg dol op wierook,vind het nl erg goed ruiken Alleen,sinds ik mijn agaam op mijn kamer heb durf ik het niet meer Zijn er mensen die dat wel doen?
 8. Mijn Terrarium Is Eindelijk Af

  Super achterwand!Alleen een heel gedoe met het piepschuim,mijn volgende terra ga ik iig maken met purschuim! Die tussenwand,ga je die nog eruit halen?
 9. Hoe Warmte Krijgen?

  Eh? Excuseer als ik fout ben maar onder de lamp moet het bij mijn weten echt wel 45
 10. Laatst plaatste ik een topic over dat mijn agaampje niet wou groenten eten.Hij is immers veel beter! Hij meet 27cm,heb hem bijna een halfjaar. Hij krijgt : Redrunners,sprinkhanen(middel),huiskrekels maatje 3(ga ondertussen beginnen aan 4-5,hij zuigt ze bijna op ),dola's,dubia's,wasmotlarven en er zijn zijderupsen bombyx en tebo's in de bestelling! Groenten en fruit: Appel,witloof,andijvie,heel soms sla en mandarijn,banaan,kiwi,golliwoog. Van het weekend weeg ik hem eventjes. Dit is hem ! Ik ben alleen bang om hem te overvoeren.Geld voor zijn leeftijd nog steeds : Eten geven tot hij niet meer kan? Eet gemakkelijk 4redrunners per keer.Of is dat weinig?
 11. Babybaardje

  Via deze site. Met de leeftijd dat ze zeiden zou het bijna 25cm gemeten hebben,hij is nog maar 15cm.
 12. Babybaardje

  Na eens goed informatie opgezocht te hebben blijkt hij maar 2maand? oud te zijn Hij is 15cm en men zei ons dat hij 2maand oud zou zijn(in december dus nu 3maand).
 13. Wat kan ik als dierlijk voedsel het beste aan een babybaardagaam geven van een dik 3-4maand oud? Sprinkhanen zijn te groot Buffalowormen mogen volgens de verkoper niet Wat mag hij dan nog wel eten?
 14. M

  Goede tip!Kan ik deze ook gewoon geven of is er een beperkte hoeveelheid etc? Heeft er iemand ervaring met de korrelvoeding?
 15. M

  Tsja,dan schiet er niet veel meer over Waarom staat het dan wel in het algemene lijstje?
×