Jump to content

Lars

Members
  • Content count

    16
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Lars

  • Rank
    Newbie
  1. Ehhh, lezen???? Staat er toch duidelijk in. ZIERIKZEE!!!!, waarschijnlijk gaan ze naar GBF, maar dat hoor ik nog. Ze worden vanavond door GBF opgehaald, dus ze zijn al weg.
  2. Ik heb hier een legsel liggen van 26 eitjes, ze zien er, voor zover ik in kan schatten, goed uit. Ze zijn vandaag gelegd, en kunnen gratis opgehaald worden. Ik ga ze niet verzenden. Dus wie ze wilt hebben kan ze komen halen, wie het eerst komt, die het eerst maalt. Ze zijn op te halen in Zierikzee.
  3. Dit Ben Ik:d

    De weg hier naar toe ook gevonden zie ik, welkom. En ja, jammer dat ze niet naar jou gaan, maar helaas, zij boden wat wij wilden, dus helaas....
  4. Wij geven af en toe redrunners, en ze vinden ze heerlijk. Ze zijn alleen bloedsnel, dus moeten de baardjes ook snel zijn om ze op te eten. Wat je eventueel kan doen is ze een kwartier voor het voeren in het vriesvak zetten, daar worden ze rustiger van. En nee hoor, ze zijn niet eng, gewoon pincet, beest pakken en in het terra gooien......
  5. Terra Is Klaaar!

    Hey, heb je die bak toevallig bij het reptielenparadijs gekocht? Zo een stond daar n.l ook, en die wou hij eerst aan mij kwijt, ik vond alleen dat randje aan de voorkant niet mooi, dus heb ik er niet voor gekozen. Hij is erg mooi geworden, wij gaan binnenkort onze bak opknappen, maar eerst zitten ze hier nog op krantepapier, als het goed is gaat er volgende week zand in, dan is de wormenkuur over...
  6. Wat leuk, het zou ons verhaal kunnen zijn, alleen dan dat wij niet naar wandelende takken gingen kijken. Maar onze eerste gedachte ging uit naar luipaardgekko's, en toen kregen we bij het reptielenparadijs het advies om maar voor een baardje te kiezen. Ze zijn n.l van Lars, onze zoon, en die moet er het meest mee doen. Ik moet zeggen dat het een goede keus is geweest, en zouden we niet anders meer willen. En ipv van op zijn slaapkamer staan ze dus gewoon in de kamer, omdat we het zelf ook helemaal geweldig vinden.
  7. Wij hebben er op het moment speelzand in liggen, maar dat gaat er van het weekend uit. Onze baardjes hebben n.l wormen en iets met die flaggelatendingesenzo. Dus gaat alles er uit, en ontsmet worden. Dan gaat er over een week of 4 van dat rode reptielenzand in, dat heeft een kennisje ook in haar bak, en dat ziet er zo mooi uit. Dus gaan wij dus over op mooi zand... maar wel duur
  8. Hoi ik heb een vraagje, we hebben wasmot larven gekocht en die zijn al in coconnen aan het veranderen, kan je ze dan nog geven??? groeten van lars.
  9. Beslaan

    In ons nieuwe terrarium beslaan de ruiten ook, maar dat komt omdat er nu speelzand in zit, en dat is wat vochtiger. En als ze beslaan, dan zet ik het terr. even open, zodat de vochtigheid er uit gaat. Ik moet zeggen dat de baardjes het helemaal naar hun zin hebben en er heel hard in rondrennen. dus dat gaat helemaal goedkomen.
  10. Hij eet Ik ben zo blij. Hij heeft vandaag 6 grote krekel op, en gaat ook achter de kleintjes aan. En maandag krijgen ze een mooi groot terrarium, van 100x60x60. Dus dat moet helemaal goedkomen.
  11. Ik ben Lars, nu 12 jaar en heb 2 baardjes, Diddl en Krokie. En nog hebben we 2 honden, Bearded Collies. En woon ik in Zierikzee
  12. Nou, eten doet hij wel, en ik ga vandaag die dierenarts even bellen. Wie weet weet hij er een in de buurt. Helaas zitten we zo krap in tijd, dat we niet ff snel heen en weer kunnen vliegen naar Vlissingen. Maar zoals ik al zei, nu eet hij af en toe een krekel, maar die kleine is zo gefocust op krekels dat die grote haast niet de kans krijgt. En maandag krijgen ze een nieuw terrarium, en zal hij ook wel opknappen denk ik. Hij heeft dan een 2x zo grote ruimte.... We houden jullie op de hoogte, en bedankt voor jullie info.
  13. En dat mestonderzoek, bij welke dierenarts in Zeeland kan ik daarvoor het beste terecht? Hoewel ze niet veel poepen, is dat ook normaal? En Diddl, de grote eet echt niet, hoewel hij af en toe loopt, ligt hij het meeste in zijn hoekje te liggen, en als mijn moeder dan een krekel voor hem houdt, dan maakt hij van die afweerbewegingen, en wil niet eten. Krokie daarentegen eet de oren van je hoofd. We hebben ook regelmatig, als in bijna iedere dag, groente of fruit erin liggen. EN daar at die grote wel van,maar nu ook niet meer, en ik wil niet dat hij ziek wordt of doodgaat. Ik ben al zo aan ze gehecht Wij wonen overigens in Zierikzee.
  14. Wij gebruiken van dat donkere reptiezand. En ik moet zeggen dat we nergens last van hebben. En de baardjes doen het er ook goed op.
  15. Bedankt voor jullie antwoord. Krokie, dat is de kleine, is 4 maanden jong en Diddl, de grote is 6 maanden. Krokie is ook de actiefste van de 2. En hij/zij poept ook lekker, wat kunnen die beesten stinken zeg Ik heb ook, samen met mijn ouders besloten om aan een groter en beter terrarium te beginnen, dus daar gaan we binnenkort om. Ik heb nu de lamp n.l aan de zijkant zitten, en dat is een 40 watt lamp. Aan de andere kant van het terrarium is het ook maar 20 graden, en daar zitten ze ook niet. Dus dat gaat goed komen. Het probleem met dit terrarium is ook, en dat vinden mijn ouders heel vervelend, dat de krekels achter het kurk kruipen, en straks mijn baardjes op gaan vreten. En we krijgen ze er niet achter vandaan. En die warmtemat, die hebben we er dus nu onder liggen omdat de lamp aan de ene kant te weinig warmte geeft, en ze dus niet al te koud worden.
×