Jump to content

stormmeissie

Members
  • Content count

    116
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About stormmeissie

  • Rank
    Member

Contact Methods

  • Website URL
    http://greeneyedbbw.deviantart.com/
  • ICQ
    0
  1. Oudste Baardje

    Ik heb hier een mannetje -Chalkie- die ik heb overgenomen van Liz (littledragons) en die had hem ook via via opgevangen. Ik heb geen idee hoe oud ie is. Maar aan zijn gedrag te merken (negeert vrouwtjes ...totaal geen paringsdrang... ect) toch wel een oudje. Er is mij toen verteld rond de 7 jaar. Ik heb hem bijna 2 jaar dus zou hij nu rond de 9 moeten zijn....
  2. nope, een goedkope samsung S630 van 90 euro Duurder is niet altijd beter...
  3. Donzige Nakweek

    Wat ene pluizebollen. Heel veel plezier met je kleintjes
  4. Ik ben nu bezig met 2 terraria's opknappen en maken. De 1 bij mijn vriend. Dit was een audiomeubel en heb er gisteren een achterwand ingedaan en vandaag de eerste laag tegellijm erop. Hier komen slangen in. De 2e is bij mij thuis. Een oude houten terra wat in 2 delen was verdeeld, heb ik 1 deel van gemaakt en komen nog achterwanden in en grotten die ik ook aan het maken ben. Het audiomeubel terrarium: Zo is de 2e nu ff tijdelijk, beetje kaal...maar daar komt dit weekend verandering in
  5. De nieuwe aanwinsten.. een paar close-ups van Belle: En van Beest:
  6. mooie bak hoor! Ziet er netjes uit, zullen het vast goed hebben erin
  7. Ik vind het ene mooierd, ik hou wel van goedgevuld
  8. Baardje Blaast.

    Tjeeh wat zielig voor je baardje, ik hoop dat ie door de medicijnen minder pijn heeft.
  9. Ons Eigen Nakweekje

    Aha, mooi formaat terra voor dit soort Maar ja, het onderhoudt he....
  10. Ons Eigen Nakweekje

    Mooie nakweek hoor. Op welke beurs kun je dit soort kopen?
  11. Reserve Terarrium

    Ik heb een klein terra van 50x40x35 als reserve, en daarnaast een kunststof opbergdoos met deksel van de Leenbakker. Die is zo'n 80 breed bij 45 diep en 50 hoog. Deze gebruik ik ook weleens in de zomer voor het zonnen, met gaas er dan bovenop.
  12. Ik weet niet wat je budget is, maar ik heb een Samsung S630 voor 99 euro gekocht vorig jaar en maak er perfecte foto's mee. Echt heel scherp. Er wordt me vaak gevraagd wat voor camera ik heb. Nou deze dus... Voor weinig geld en toch mooie foto's. ff een voorbeeld foto:
  13. Mijn Nieuwe Aanwinst Ook Uit Houten

    THANX Vanavond gaat mun vriend een grotere terra ophalen voor hem. Dus dan ben ik helemaal blij
  14. Een mooie Guttata man
  15. Ik, vrouw van 30 woon in Utrecht en ben al een tijd bezig met reptielen. Sinds kort weer wat meer actief en dus doe ik ook weer mee op forums en wil ik weer meer beursen bezoeken. Omdat ik al heel lang niet meer actief ben geweest stel ik mij even opnieuw voor, gezien er bijna 2 jaar tussenzit en heel veel veranderd is sinds laatste keer. Ik woon niet meer samen en heb al een tijdje een nieuwe vriend. Ik heb door omstandigheden 2 jaar geleden een aantal dieren weg moeten doen, maar nu gaat het beter en ben ik weer mijn verzameling aan het bijwerken Momenteel bij mij thuis 4 baardagamen en 1 Guttata (aangeschaft op 12 oktober in Houten) En bij mijn vriend staan 4 Guttata's (2 van 2007 en 2 van 2008) en 2 afrikaanse huisslangetjes van 2 weken.
×