Jump to content

sMoKe77

Members
  • Content count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About sMoKe77

  • Rank
    Newbie
  1. Korrel

    beste jeroen... ik zelf heb 2 baardjes en ben onlangs ze ook droge korreltjes beginnen voederen. ik heb deze van Zoo Med en noemt juvenile bearded dragon food. nu de ene baard smult er lekker veel van terwijl de andere het links laat liggen. ik denk dat het ook van smaak afhangt wat het baardje graag eet. ik hoop dat het geholpen heeft? ps:deze droogvoeding(korreltjes) bestaat ook voor volwassenen en staat ook vermeld op de verpakking
  2. ik zal zeker nog maar een beetje wachten dan,ik heb inderdaad de indruk dat ze elkaar meer beginnen te aanvaarden. zou het in ieder geval spijtig vinden om hem terug weg te doen maar ik denk niet dat het nodig zal zijn. ps:mooi forum,is echt wel werk van gemaakt,doe zo voort. merci voor de uitleg.
  3. zeer mooi terrarium,ik ga proberen om binnekort ook een foto's te trekken van het mijn. zal ik die ook ff poste
  4. hallo iedereen,ik heb 2 baardagaampjes de ene van ongeveer 3 maand oud en de andere 2 maand schat ik. nu die laatste heb ik er nog maar onlangs bij gezet en nu blijkt dat die precies niets anders doen dan mekaar lastig vallen en vechten. ik zou niet graag hebben dat een van de 2 er ernstige verwondingen aan over houd. ik ben ze nu al een tijd in het oog aan het houden en ik denk echt niet dat het voor te spelen is,is het niet het beste om er 1(de laatste die ik heb bijgekocht)terug weg te doen?? ik weet echt niet meer wat te doen,ik dacht ik koop er eentje bij dan zit i niet meer alleen maar nu heb ik dit weer. heeft er iemand hier ervaring mee die mij een beetje uitleg kan geven aub?? ps:ze zitten nu nog maar 3 dagen bijeen,mischien moet ik er wat tijd over laten gaan? ohjade ene, 3maand oud,is een sandfire en de andere een standaard. heb er nog niet zoveel ervaring mee zijn mijn 2 eerste baardjes.
×