Jump to content

repti

Members
 • Content count

  693
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About repti

 • Rank
  Gold Member
 • Birthday 24-01-1989

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Location
  apeldoorn/westervoort
 1. Heyhey, ja ik ben er weer. na een hele lange tijd eindelijk weer op het forum, je kent het wel, drukte met nieuwe baan, vriendin enz enz enz. Tijd terug de hypo leatherback uit amerika tegen de red orange leatherback gezet, bijde dieren co dominant, de red orange zou het hypo zijn... echter gezien de uitkomst vraag ik me af of dit waar is, oja was voor beide dieren de eerste paring. , Uitkomst 4 lichte jongen met stekels. 5 leatherbacks (enkele zonder zij stekels ) 1 silckback totaal dus 10 jongen van de 16 eieren die waren gelegd zijn uitgekomen, 1jong is doodgeaan in het ei, de andere 5 vielen vrij snel in (beschadigt tijdens het leggen) De temp bij de eieren was 27,5 / 28 graden, meestal komen ze bij mij dan uit met 2maanden alleen nu was het langer wachten...de eerste kwam na 3maanden uit, de laatste een week later Fotos komen binnekort.
 2. Wild kleur klopt ook niet..... wildkleur is namelijk ook een voorkomende kleur...
 3. 1 pootje word al dunner en kan al weer buigen, voor degene die meteen (aanvallend) overkomen .... een dierenarts is ook niet alles. en zoals sommige wel weten doen de meeste medicijnen meer kwaad dan goed bij reptielen. hierom wacht ik meestal enkele dagen. word het erger dan kan ik altijd nog gaan. (dit aangezien ik ook van de meeste dierenartsen te horen krijg, het enkele dagen aan te zien)......... @ marc. we zien niks van wondjes en dergelijke, de lijst met reptielen artsen is een goede optie. enkel ben ik er nog nooit 1 tegen gekomen die ik echt vertrouw met reptielen. of overkomt er verstand van te hebben.. (marc) welke zou jij aanraden..
 4. hallo, weet iemand dan misschien een goede dierenarts? en geen marja kik aangezien ik hier ook andere meningen over heb , volgens ons waren de poten ineens zo, (het diertje krijgt hetzelfde als de andere dieren ) (het zijn enkel aan de voorkant de beide onder armen en tenen, bij parasieten is het ook de achterkant) tevens zouden bij parasieten de andere dieren hier ook last van moeten hebben , ook is een ontsteking aan 2 poten tegelijk vrij onlogische,
 5. Geslachtsonderscheid

  dat is toch hetzelfde wat ik ook zeg, ik ze het alleen wat botter,
 6. Geslachtsonderscheid

  op dit stukje gaf ik een reactie. een beginner moet ook niet sonderen ..... nog poppen, ik heb vaak genoeg gezien dat ook de zogenoemde ervaren mensen een dier kapot maken aan sonderen, er word over heel veel verschillende dingen info gepost, enkel komt deze tekst rechstreeks uit een boek, weinig hiervan is gebasseerd op ervaring. van de 20 onderwerpen kan ik nu al de helft tegen spreken.
 7. Geslachtsonderscheid

  hallo, waarom sonderen... als je bijna bij elke hagedis het van de buiten kant kan zien.. leeftijd van 6 toto 12 maanden ? ik kan het bij een jonge agaam die net uit het ei komt al voor 99% zien. heb in de duizende jongen gekeekt en er is nooit iemand terug gekomen, dat het tog het andere geslacht was.
 8. zelf heb ik ook slangen ... dus ik weet wel wat hij bedoelt, echter ze worden naar de hand van de kleur van de slang gekleurd. zo hebben wij een blauwe slang hierbij worden de ogen blauw. bij de flames worden ze olie kleurig een tijdje voor het vervellen worden de ogen idd anders, maar kort voor het vervellen (zoals in het bericht) zijn de ogen gewoon zoals ze waren , dit is ook eeen indicatie dat ze binnen 2 dagen hun huid afwepen.
 9. een slang heeft net voor het vervellen geen melk witte ogen maar gewoon doorzichtig, mondrot is naar mijn weten zwart en niet wit. teken weghalen met olie en levertraan? dit resulteerd in een teek die al zijn inhoud naar binnne in het slagtoffer spuit /
 10. snap je reactie niet helemaal,.... ken je 1 wetenschapper die kweekt met baardagamen ?
 11. Broedmachine

  om hem het beste op temp te houden heb je iets nodig wat snel warm word maar ook snel weer afkoeld. de meeste verwarmings kabels verwarmen nog even na, of de temp word lager omdat het even duurt voordat deze weer warm is. houd hier ook rekening mee. de wattage is niet zo heel belangrijk, de bak zal met een hoger wattage alleen eerder op temp zijn, en deze zal minder lang aan hoeven staan omdat deze meer warmte afgeeft.
 12. @ erwin. hallo, de translucent is translucent, waaruit een translucent vroeger ooit is gekomen en wat dus de ouders zijn weet ik niet. (weet niemand) zoals ik het bedoel, heb je een man en een vrouw. de man is standaard, de vrouw translucent kruizing van meerdere regels, dan geef ik de kleur van de jongen mee als, standaard x translucnet van meerdere regels. zo hebben ik en mijn vriendin nu een combinatie florida orange x sandfire red, hieruit komen jongen die roder zijn dan de beroemde bloods enz. tog zet ik hier niet neer edwin rood, zo bedoelde ik het gezeur met kleur erbij. kweek je jaren lang een kleur vaste kleur dan mag hier best een nieuwe kleur aangeplakt worden, maar tegen woordig kom je dingen tegen waar je gek van word. voorbeeld op marktplaats, 100%albino translucent .......
 13. en daarom doe ik het zo, florida orange gekruist met translucent, gewoon lekker makkelijk florida orange x translucent, als je kwalliteit verkoopt verkoop je beter dan een naam. mja heb het 11 jaar terug al een keer gezecht, waarom al dat gezeur met kleuren, was het maar gewoon, red. redgold, yellow, snow, enzovoort. een stuk makkelijker, de kleuren die je nu tegen komt, red, blood, orange, neon orange, 100% orange, komt voor mij neer op rood
 14. Wormen

  en het gaat weer helemaal mis, dit is
×