Jump to content

gerrit

Members
  • Content count

    1790
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by gerrit


  1. woehoeeeeeeeeeee

     

    het eerste koppie is gespot :

     

    maar als de baardagaam helemaaal uit het ei is hoe lang moet ze dan nog in de stoof blijven :)

     

     

    esmee

    Hallo Esmee ,

     

    wij laten ze toch nog een dagje/nachtje in de broedstoof zitten wanneer ze juist geboren zijn zodat ze even op krachten kunnen komen van het vele werk dat ze hebben moeten verichten.

     

    Groetjes


  2. Terug van de beurs en hebben een goede beurs gedraaid en al was er niet zoveel volk aanwezig als op de andere beurzen toch zijn we weer veel bekende gezichten tegengekomen wat steeds plezier doet ;)

    De gangen waren breder gemaakt en er was ook meer ruimte achter de tafels ( eindelijk zou ik zeggen ;) )

    De controles waren weer talrijk op de beurs en ook is er weer een nieuwe verplichting bijgekomen voor de volgende beurs in september waar streng op zal gecontroleerd worden maar dit is dus Hamm en moeten we er dan maar weer bijnemen natuurlijk want blijft toch nog altijd


  3. Hallo Jeremy85 ,

     

    het beste is dat je even een foto toont zodat wij beter kunnen zien wat je bedoeld.

     

    Ingedeukte eieren kunnen betekenen dat ze te droog lagen dit is op zichzelf nog geen probleem omdat deze dan wel bijtrekken in de vochtige vermiculiet maar het kan ook zijn dat je baardagaam er enkele heeft beschadigd die dan een beetje zijn leeggelopen maar dit zal duidelijker zijn voor ons wanneer je er een foto kan van laten zien ;)

     

    groetjes


  4. hmmm dat is wel een hele mond vol als ik zo eentje zoek en dat moet gaan vertellen bij een kweker. Voor ik aan het einde ben zal ik de helft al vergeten zijn hihihihi. Vind ze toch wel mooi

    Hallo christel1975 ,

     

    is zeker een mond vol maar ik vind deze lange lijst van kleuren altijd interessant zodat ik kan weten welke kleurvormen er in mijn dieren zitten en dit is dan weer goed meegenomen om later wanneer men met dit diertje dan zou willen kweken er de juiste man bij te plaatsen om de gewenste kleur te verkrijgen ;)

     

    Natuurlijk moet je met deze lange naam niet naar een kweker gaan er vragen of hij deze dieren voorhanden heeft want dan kom je zeker van een kale reis terug naar huis ;)

     

    groetjes


  5. Hallo christel1975 ,

     

    het beste is dit even aan Marc te vragen hoeveel je nodig zal hebben en dan kan hij je dadelijk zeggen welk kleur van zand hij momenteel in vooraad heeft.

    Dit zand is misschien wel een beetje duurder dan de andere soorten maar het heeft


  6. Blijkbaar zullen er daar vele forumleden aanwezig zijn en waarom eens niet afspreken om een bepaald uur aan de stand van Reptie-Farm ( Marc ) want zou graag weer eens de vele nieuwe gezichten achter de namen op het forum willen leren kennen om kennis te maken ;)

     

    groetjes en hoor het wel of dit in orde komt ;)


  7. Hallo Perry ,

     

    heel leuke foto en gefeliciteerd met je nieuwe aanwinst maar is het verschil niet te groot tussen beide diertjes <_<

    Het blijft natuurlijk een foto en dan is het verschil moeilijk af te leiden tussen beide dieren maar wel opletten hoor want het is geen prachtig zicht als het grotere dier het kleinere aanvalt als je begrijpt wat ik bedoel ;)

    Als het hoofd van het kleinere diertje in de bek van het grotere dier gaat zou ik ze toch even uit elkaar halen als ik van jou was ;)

     

    groetjes

×