Jump to content

nicedeem

Members
  • Content count

    369
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by nicedeem


  1. Een jongen van 19 zit in de cel omdat hij voor een weddenschap het hoofd had afgebeten van een gekko. Derrick Ford uit Orange County in de staat New York was met een maat een weddenschap aangegaan.

     

    Als hij het hoofd van de gekko (een familie van de hagedissen) afbeet, kreeg hij 10 dollar. En dat deed hij. Verbaasde getuigen waarschuwden de politie. De jongen werd opgepakt en is aangeklaagd voor dierenmishandeling. Hij zit in de cel en bleek ook zijn proeftijd te schenden.

     

    bron: het laatste nieuws

     

     

    Met wat zijn die mensen bezig :angry:


  2. Hey Merc,

     

    Echt rot voor jullie...Al die tijd die jullie aan jullie dieren besteden zomaar voor niets geweest...Jullie doen zo je best en dan gebeurt er zoiets.

     

    En wat betreft de "hulp" van Delta...kan je niet verder gaan door naar een consumentenorganisatie te stappen ofzo en een klacht indienen?

     

    Groetjes Nick


  3. Ik ben met de gedachten van "ik koop niets meer" naar de beurs gegaan, maar ik heb dus ontdekt dat dat niet mogelijk is :P

     

    Ik vind deze diertjes al langer dan vandaag hele mooie diertjes en ik kwam ze heel veel tegen op de beurs en mijn vriendin vond het ook een mooi diertje,dus ik dacht: ach waarom niet, ik heb toch een terra vrij staan ;)

     

    Dus vandaar de aankoop....

     

    Greetzzz B)

×