Jump to content

freaks

Members
  • Content count

    107
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by freaks


  1. Hey Nia

    ik kan mijn niet voorstellen dat het aan de halogeen verlichting licht ben mijn zitten ze ook allemaal onder het zelfde licht als jij er in hebt zitten, en hebben nergens last van ja van een winterdip zoals ik dat noem maar verder niets en eten doen ze ook niet de heletijd krijgen genoeg dus ik zou het zo niet weten omdat de ander er geen last van heeft, wellicht heeft iemand op dit forum het zelfde meegemaakt ik in ieder geval niet. ik hoop dat het gauw beter gaat.

    ik wens jullie allemaal nog prettige feestdagen en een voorspoedig 2007

     

    Gr Freaks


  2. Alo Alo

    Nia heeft vanmorgen haar terra op gehaald, nu is het aan haar hoe ze hem gaat inrichten ben zeer benieuwd naar de foto's en die zullen binnen kort wel gaan komen, ze moet eerst de terra van binnen nog van een laag of 3 vernis voorzien voor ze hem kan gaan in richten. ben zeer benieuwd hoe het gaat worden.


  3. alo alo allemaal

    na een paar maanden afwezigheid door allerlei omstandig heden kan Nia eindelijk haar terra zondag op halen, heb deze vandaag in de primer gezet en nog een keer licht geschuurd, morgen gaat de 2e laag primer erop. en zaterdag komt het glas erin ze wil de terra zelf af schilderen in een kleur die ze zelf mooi vind, ik heb de terra aan de binnenkant al wel vast een kleurtje gegeven lijkt het iets mooier. hier een paar fototjes hoe hij er gisteren bij stond.

     

    dsc04064oa0.th.jpg

     

    dsc04063zy0.th.jpg

     

    dsc04062qu5.th.jpg

     

    dsc04061ry8.th.jpg


  4. Endelijk heb ik dan foto's van de bouw van het terrarium voor Nia, heb eerst vandaag zelf maar een digitale camera gekocht. hoef ik niet bij jan en jut de camera te lenen. piepschuim zit er in en is ook al 4 keer in de tegellijm gezet, tevens heb ik de bak toch maar even een kleurtje gegeven kan ze zo met een andere latex overschilderen. ik hoop deze week nog het horegaas er in te spannen en hen verder af te maken. zodat ze hem volgende week op kan halen, heeft allemaal iets langer geduurd dan geplant. krijg je als er van alles tussen door komt om van alles te maken. hier een paar foto's vogen er nog meer.

     

    Foto 1

    953793c7.jpg

     

    foto 2

    6e7a4dfd.jpg

     

    foto 3

    047aeb4c.jpg

     

    foto 4

    e147913b.jpg


  5. update:

    zaterdag zou ik beginnen met de bak voor Nia, dus het hout besteld en wat blijkt weer is een keer hebben ze niet alles op voorraad moeten ze eerst de mdf platen van 10mm en 12mm bestellen zo gauw die binnen zijn kan ik aan de slag, en hoop de bak voor het einde van de maand klaar te hebben, en zo hoe het er nu uit ziet lukt dat ook wel.


  6. hi hallo allemaal.

    zatedag begin ik aan de bak voor Nia, het wordt denk ik een bak van berkenplex met de afmetingen 150 breed x 60 diep x 63 hoog, er komen 3 lampen in en natuurlijk een achterwand uit piepschuim. ik zal deze bak niet schilderen omdat ze dit graag zelf wil doen in de kleuren die zelf mooi vind. ik zal natuurlijk de foto's van de bouw hier plaatsen.


  7. antwoord voor nia:

    klopt helemaal wat je zegt binnen een maand heb jij je nieuwe bak. heb nu 2 weken vakantie en daarna begin ik aan jouw bak, moet tussen door ook nog effe een bak maken voor mijn neef, hij denk dat ik dat effe doe nou mooi niet hoor daar gaat wel iets meer werk in zitten. die moet uit 2 delen worden het 1e gedeelte moet een ladenkast worden met 2 grote lades boven elkaar en dan een losse bak er boven op. en dat in de maat.

    ladenbak breed 200 x hoog 60 x 60 diep

    terra breed 200 x70 hoog x 60 diep

     

    en dan ook effe een piepschuim achterwand compleet geschilderd en natuurlijk van de buitenkant ook effe schilderen. ja ja ga zo maar door. maar Nia heeft de bak binnen een maand. ik zal natuurlijk foto's van de bouw van haar bak hier plaatsen

×