Jump to content

rwn1983

Members
  • Content count

    276
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About rwn1983

  • Rank
    Advanced Member
  • Birthday 06-03-1963

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0
  1. Help :p

    okay dat verklaart het dus. wouw gefeliciteerd !! die van mij liggen nog in de stoof,duim duim duim.. edit:een fontijn voldoet goed voor de rv bij Japalura's alleen een echte fogger zou nog beter voor ze zijn.
  2. Help :p

    huhh?? wie is dit nou nolfke of anita?? en zijn de eitjes al ge/mislukt om uit te broeden??
  3. Nieuwe Aanwinst

    hey hoi! VET beest man ,te gek. maar waarom kan jij niet meer je foto's verkleinen? mij lukt het ook gewoon hoor. nou iig veel gelukk met je nieuwe aanwinst! grtn rwn...
  4. Nieuwe Les

    proficiat dan maar heh,ik duim voor je dat het goed komt met de eitjes. succes verder nog met het vinden van een geschikt mannetje. grtn rwn....
  5. Mijn Site Over Baardagamen

    leuke site hoor! heb gelijk ff je gasten boek getekend. groetjs rwn.
  6. Nieuwe 8r Wand

    eten de krekels dan ook door jullie zelf gemaakte achterwand heen? grtn rwn.
  7. Rattenslang

    ook ik heb samen met mijn buurjongen een nestje jonge slangetjes zitten. missing blackXwildkleur,maar ze hebben meer van de missing black weg. (we hebben er nog acht) dezen zijn nu zo'n 50 cm.en gaan weg voor 20 euro. ps ik kom uit groningen. grtn rwn.
  8. Ameiva Chaitzami

    hoi anita,aan de lamp wordt al gewerkt, de bodem bedekking die is nu meer dan 5 cm diep,ik heb het blader bed overr een 3 cm dikke laag zand heen gelegd, en het houd goed vocht vast. ook komt er nog wat meer groen in en een klim stronk. a.y.s grtn rwn.
  9. Nieuwe 8r Wand

    hoezoow niet krekel proef ? deze worden gemaakt van verhard piepschuim met een laag gesmolten plastick er over gegoten en een dikke verf laag. weet wel zeker dat hier geen krekel door heen bijt. grtn rwn.
  10. Nieuwe 8r Wand

    jaaa? dat is mijn geheim. nee hoor , deze kan je kant en klaar in de winkel kopen .ze zijn eigenlijk bedoelt voor in een aquarium (merk jewel) je kan losse pannelen kopen en die dan aan elkaar kitten het kost wat maar dan heb je wel gelijk een veel mooier terrarium. grtn rwn.
  11. Ameiva Chaitzami

    bedankt voor het advies gbf,alleen heb ik mijn uv lampen maar als extraatje. ik geef mijn reptielen wekelijks vit d3,dus eigenlijk maakt het bij mij niet zoveel uit. het zouw wel mooier staan denk ik als die horizontaal hangt. @ john k,ze vallen onder de groep teiidae's dat is een onderfamilie van de bekendere soort de tegu. owja de maten van de bak zijn 85/50/40...(deze heeft de vorige eigenaar zelf gemaakt dus beetje rare maat) grtn rwn.
  12. Nieuwe 8r Wand

    wou jullie even de nieuwe achterwand van mijn baardjes boedha & flame tonen... en met de baarjes erin... het zijn twee delen van 60 cm,ik heb er 2 aan elkaar.(paste helaas niet op de foto) grtn rwn.
  13. Ameiva Chaitzami

    hier een foto van het beestje,nog met zand als bodem,er liggen nu stukjes hout en bladeren in. en een fotootje van de bak altans een gedeelte,ik kreeg niet alles er mooi op. grtn rwn.
  14. Ameiva Chaitzami

    nee hoor ik zie het niet als een aanval , ik weet heust wel dat jullie het goed bedoelen hoor
  15. Ameiva Chaitzami

    als het een inpuls aankoop was ,dan had ik er de eerste dag een gekocht en niet na eerst 3 dagen info zoeken. ik weet niet hoe lang jullie er over doen om dingen te onthouden maar naar 3 dagen zit alles bij MIJ er wel goed in. (temp/r.v/omgeving/voedsel/hoe drinkt het dier/en hoe kan je ze sexen.) en ik vindt er niks gaafs aan dat niemand??? zoon beetsje heeft,het is juist leuker om samen informatie uit te wisselen. een terrarium inrichten daar heb ik ook geen week voor nodig,hooghuids een halve/hele dag. 3 dagen proefdraaien moet ook wel voldoende zijn. de temperatuur daalt tenslotte snachts,het is heust niet zo dat NA die 3 dagen de temp in 1 keer daalt of stijgt(dus waarom een week???)heb heust geen complete c.v ketel op mn terrariums aan gesloten om de tepm te regelen hoor..gewoon lampen en kabels/matten. en het terrarium is niet tropisch,geen woestijn,niet rotsig en niet waterig. het is half open en een be boste bak met een donkere schuilplek. het is dat er geen gras in een terrarium kan groeien anders had ik er zelfs gras in gelegd of een faren in laten groeien. ik heb op dit moment zand als onder grond maar er komen nog bladeren op de grond. foto's volgen,als ik daar vanmiddag nog tijd voor heb. grtn rwn.....
×