Jump to content

Evi

Members
  • Content count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Evi

  • Rank
    Newbie
  1. Al bedankt, ik weet niets over de leeftijd maar ga ervan uit dat hij redelijk oud is.. mijn nonkel heeft hem overgenomen van iemand waar hij werd verwaarloosd en nu heb ik hem overgenomen omdat men nonkel geen tijd had. Niet naar de DA geweest, mijn mama wil er geen kosten aan opdoen omdat hij uiteindelijk wel al 3 jaar in slechte omstandigheden bij mijn nonkel heeft gewoond vermits mijn nonkel niets van baardjes wist. En ik heb nog een vraag: is het normaal dat hij helemaal niet veel doet in zijn terrarium, ik heb wel het een en ander gelezen over een winterslaap, maar hij verplaatst niet veel, als ik hem even uit zijn terrarium haal is hij wel actief, vind hij zijn terrarium wel leuk?
  2. Ik zal dan snel morgen naar de winkel gaan voor weer een nieuwe lamphouder te kopen! Over dat omvallen nog eens.. Het is wel enkel als hij van hoger niveau naar beneden springt.. maakt dat het minder erg? Ik ga sowiezo naar de dierenarst zo snel mogelijk! Dus als hij loopt valt hij niet om alleen als hij springt
  3. Hello! Ik zit nog maar net op deze forum en ik heb een paar dringende vragen over mijn baardagaam Toby. Ten eerste: Ik lees wel dikwijls dat baardagame graag in bad gaan.. Wat hier niet het geval is.. Er staat een soort badje in zijn terrarium dat telkens vers lauw water heeft maar als ik hem er eens in zet (omdat hij dat nooit doet) kruipt hij er onmiddelijk uit. Als ik hem dan met water besproei of inwrijf kruipt hij ook direct weg. Is dat normaal? Ten tweede: Hij doet niet veel zijn behoefte.. ik zie amper poep in zijn terrarium liggen.. ik wissel vaak af van eten.. meestal sprinkhanen.. Deze besproei ik dan soms met calcium poeder. Ten derde: Is het erg als hij tijdelijk geen warmtelamp en UV lamp heeft? en is deze UV lamp noodzakelijk want heb de baardagaam overgenomen van een vriend en die gebruikt al 3 jaar geen UV lamp.. de warmte lamp is tijdelijk kapot maar is het erg om een weekje zonder te doen? Ten laatste: Mijn vriend zei altijd dat hij zijn voedsel bespringt.. Maar als hij dat nu probeert valt hij om.. is dit wel normaal? Alvast bedankt!
×