Jump to content

Steven Oosterhoff

Members
  • Content count

    61
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Steven Oosterhoff


  1. Als het negatief over komt is het me om het even. Ik denk dat het realistisch is maar dat terzijde. Reptilica beurzen hebben in Nederland een naam. Dan zeg ik niks meer en niks minder dan op vele forums staat.

    Juist van een beurs in Zeeland had ik verwacht dat deze druk zou worden aangezien het de eerste keer zou worden. Als je hem dan houdt op hetzelfde weekend van Hamm is het begin al niet goed.

     

    Overigens heb ik dit zojuist, middels mail, aan Reptilica gemeld.

     

    Tevens had ik al reclame voor deze beurs gemaakt op verschillende forums en heb ik een aantal dierenwinkels/dierenorganisaties in Zeeland al een mail gestuurd.


  2. Wat ik me altijd afvraag als ik dit soort topics lees is waarom je op dat moment er niks van zegt. Dit is toch kleine moeite ? Ik ben bij verschillende dierenwinkels in Zeeuws Vlaanderen geweest en als iets me niet bevalt zeg ik het gewoon. Dit heb ik al meerdere keren gedaan en tot op heden heb ik nog geen winkelier gehad die kwaad werd.


  3. Ik zou veel gevarieerder voedsel geven. Jij eet liever ook niet elke dag aardappelen.

    Gevarieerd voedsel kan bestaan uit

    verschillende soorten krekels

    Verschillende soorten sprinkhanen

    Verschillende soorten rupsen

    Verschillende soorten wandelende takken en bladeren

    Verschillende soorten kakkerlakken

     

    Daarnaast vraag ik me af wat voor UV lamp je hebt ? Heb je hier meer gegegevens van? Wat was de prijs hiervan ? Is dit rond de 10 euro dan is het geen UV lamp. De prijs van een goede UVB lamp hiervan schat ik vanaf 30 euro. De prijs die ik voor mijn lampen betaal ligt nu rond de 100 euro


  4. Ik heb volgens mij helemaal niet op de man gespeeld in deze gehele discussie maar ben het absoluut niet met Ben eens. Daarom vraag ik door en vraag ik naar feiten, naar onderbouwingen waar we allemaal iets van op kunnen steken. Het blijft echter vaak bij vage beredeneerdingen. En zoals je Ben zelf al heeft gezegd we hebben al verschillende discussie gevoerd op andere forums vandaar dat ik simpelweg doorvraag. Ik hoop dat ook andere zich in deze discussie willen mengen.

     

    Je geeft aan dat al je dieren van ouderdom zijn gestorven. Dat kan je simpelweg niet onderbouwen, zeker niet als je wildvangdieren hebt. Geen enkel persoon kan de leeftijd van een wilvang dier schatten als hij volwassen is. Onmogelijk. Als jij dat wel zou kunnen vraag ik hoe dat kan? Dat lijkt me toch een normale vraag? Onderbouw het eens Ben. Is dit teveel gevraagd ????????

     

    Ik heb aangeven dat ik het knap vindt dat je nooit naar de dierenarts bent geweest. Waarom? Omdat sommige product simpelweg niet te koop zijn. Denk hierbij aan Flemmazine zalf. Geen enkele dierenarts heeft dit product op voorraad. Deze moet altijd bestelt worden.

    Tevens kan je deze niet kopen bij een dierenarts zonder een recept/verwijzing van een andere dierenarts.

     

    Bepaalde diagnoses kan alleen een dierenarts vaststellen. Denk hierbij aan een infectie waarbij de dierenarts een bepaalde kweek op moet zetten. Ik kan me haast niet voorstellen dat je al deze apparatuur hebt Ben. Tevens is het zo dat bacteri


  5. Beste Ben,

     

    In een discussie is het de bedoel dat je open staat voor het commentaar van anderen. Zoals ook al op het ander forum bij mij overkomt sta je daar niet voor open. Je geeft aan dat alle vitamines hun houdbaarheid verliezen en je baseert je op een professor en een vitamine merk wat niet eens bekend staat specifiek voor kameleons. Sorry dat komt niet geloofwaardig over. Ik geef daarbij aan dat als andere bekende merken het ook zouden aangeven dat het geloofwaardiger over zou komen. Een mail van een die bekende merken heb ik tot op heden niet van je kunnen vernemen. Tevens ken je Marja Kik je niet en ook niet de Universiteit waarbij zij aangesloten is. Dit is toch wel de bekendste reptielen dierenarts van Nederland. Haar zullen ze ongetwijfeld kennen in Gent vraag maar na zou ik zeggen.

    Dat je aangeeft geen informatie te willen delen over de dierenarts in Gent is jammer. Waarom geef je dat niet door vraag ik me af? Spijtig.

    Dat Duitsland verder is met kameleons is alom bekend. Dat weet elke Belg en elke Nederlander. Dat wil echter niet zeggen dat de kennis minder bij een aantal kameleons houders in Nederland vergeleken met Duitsland. Sterker nog, Nederlanders schrijven voor de Duitse kameleon vereniging en Duitsers kopen kameleons van Nederlanders

     

    Tevens vind ik het knap dat je nooit naar de dierenarts bent gegaan en dat jij kan zien dat geen enkele kameleon van jou is overleden aan ziektes en vitamine tekort. Er zijn namelijk medicijnen die je niet zomaar kan kopen in de winkel of op kan halen bij een dierenarts. Daarnaast kan ik concluderen vanuit je opmerkingen dat jij een dierenarts bent aangezien jij zo van elk overleden dier zo kan zien of ze wel of niet zijn overleden aan een vitamine tekort of ziekte.

     

    Succes met het plaatsen van je foto's.

×