Jump to content

Manedan

Members
  • Content count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Manedan

  • Rank
    Newbie
  1. Vrouwtje Ziek?

    Ze zijn beide volwassen en uitgegroeid. Ik heb nu even met gaas een tussenwand gemaakt zodat ze de komende tijd rustig op adem kan komen. Verder bedoelde ik met dat platliggen dat ze echt futloos met ogen dicht ligt. Maar het zal allemaal wel deel zijn van de stress die ze momenteel nog heeft.. Is er verder qua eten en drinken nog iets? Aangezien ze nu niet eet en drinkt, deed ik haar af en toe in bad zodat ze toch wat vocht binnenkreeg maar hoevaak mag ik dit doen? bedankt voor de antwoorden trouwens (: !!
  2. Heehoo Ik ben Daniel. Ik kwam op dit forum omdat ik een aantal vraagjes had over mijn baardagame. Mijn enige reptielen zijn 2 baardagamen deze zitten in een 1,60 m bak. verder heb ik nog een aquarium van 1,50 m met slijkspringers en schuttervissen en een koppel agapornissen. Ik focus me dus niet perse op 1 bepaalde soort en heb dus ook vaak een aantal vragen. Dan ben ik hier volgens mij aan het juiste adres!
  3. Vrouwtje Ziek?

    Oh! Op de beurs vertelde ze dat het gewoon kon.. ' Heeft het nu nog zin om haar apart te zetten? Verder heb ik geen apart terrarium maar ik kan hem best in tweeen delen als dat zou moeten. Nog verdere tips om haar zo gezond mogelijk te houden? bvd.
  4. Hallo, Ik heb sinds een week een vrouwtjes baardagame gekocht op een beurs. Ze mist 3 nageltjes maar verder ziet ze er goed uit allemaal mooi dichtgegroeid). Ik heb haar nu een week bij mijn mannetje gezet die het helemaal geweldig vindt. Nu zit ik alleen met een probleem want sinds ik haar gekocht heb, doet ze helemaal niks. Het enige wat ze op een dag doet is 2 keer heen en weer lopen naar de warmtelamp en daar ligt ze dan met haar ogen dicht onder. Ook eet en drinkt ze niet. Ik heb haar een blaadje in de mond gelegd toen ze haar mond open had en dat at ze dan wel (maar niet uit zichzelf: geen wasmot,morioworm,krekel of enig ander plantaardig voedsel). Wel heb ik haar al een keertje in bad gedaan om haar toch wat te laten drinken. Dit leek te lukken. Mijn vraag is nu of het klopt dat ze echt zo passief zijn de eerste weken in het nieuwe verblijf, of dat er iets mis is met haar aangezien ze de hele dag met haar ogen dicht ligt te zonnen (helemaal plat ook!). Ik hoop dat jullie me kunnen helpen! Bij de reptielarts of dergelijke ben ik onbekend dus daar heb ik verder geen verstand van.. alvast bedankt!!
×