Jump to content

Mammavan4Kids

Members
  • Content count

    35
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Mammavan4Kids

  • Rank
    Newbie
  • Birthday 21-08-1968

Contact Methods

  • Website URL
    http://info-handicap.hyves.nl
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Location
    Middelburg ( Zeeland )
  • Interests
    Onze huisdieren: 7 Katten, 10 Slangen, 3 Baardagamen, 2 Parkieten en 4 Konijnen.<br>Drukke boel hier..
  1. Hallootjes dinnetje Wil en natuurlijk m,n maatje Yello... Hopen dat alles goed komt na de medicatie... Dikke kus..
  2. Luna

    Bedankt Marc dat je Melina inmiddels heb geband en haar berichten heb verwijderd.. Tja deze uitspraken doe je naar niemand toe. En zekers niet naar Wil mijn vriendin die jullie allemaal wel kennen die deze ziekte op dit moment heeft.. Sterkte dinnetje.. Er zijn nog meer mensen die deze vreselijke ziekte hebben of ooit hebben gehad ( ik dus ook ).. Laten we maar hopen dat Melina ooit wakker wordt ( waarschijnlijk niet ) maar tja we hebben ons best allemaal gedaan.. Beste forum mensen een fijne dag toegewenst..
  3. Luna

    Tja Melina daar heb je het zelf een beetje naar gemaakt dat de mensen zo over jouw denken/schrijven.. Je beloofd van alles hier op het forum enzo maar er komt bar weinig van terecht.. Kijk ik veroordeel niemand zolang ik de persoon ik kwestie niet persoonljk ken maar ik heb ook zo mijn twijfels inmiddels over jouw verzorging ivm je beestjes.. En tja heb je denk ik toch grotendeels aan je eigen te danken.. Als mensen je advies geven is dat alleen goed bedoeld.. neem die adviezen dan ook aan, maar je doet hier helemaal niks mee.. en tja dan krijg je scheve en boze reactie,s hierzo.. Dus Melina het zijn niet altijd kwade bedoelingen hierzo maar goed bedoelde ( wat heetf dit te bedekenden ji kent me niet ) Dit kreeg ik dus als antwoord van Melina Op m,n hyves, wat er tussen de haakjes staat.. Ze voelt d,r eigen toch wel aangesproken denk ik Tja dan geef je d,r goed bedoelde adviezen... Het is jammer maar helaas waar..
  4. Luna

    Tja Melina daar heb je het zelf een beetje naar gemaakt dat de mensen zo over jouw denken/schrijven.. Je beloofd van alles hier op het forum enzo maar er komt bar weinig van terecht.. Kijk ik veroordeel niemand zolang ik de persoon ik kwestie niet persoonljk ken maar ik heb ook zo mijn twijfels inmiddels over jouw verzorging ivm je beestjes.. En tja heb je denk ik toch grotendeels aan je eigen te danken.. Als mensen je advies geven is dat alleen goed bedoeld.. neem die adviezen dan ook aan, maar je doet hier helemaal niks mee.. en tja dan krijg je scheve en boze reactie,s hierzo.. Dus Melina het zijn niet altijd kwade bedoelingen hierzo maar goed bedoelde tips/adviezen
  5. Even Voorstellen

    Ja hallootjes welkom hier op t forum.. Veel leesplezier en vragen stellen kan hier altijd..
  6. Luna

    Hallo Melina.. En hoe was het vandaag bij de DA Dierenarts En wat is er aan gedaan zodat Luna niet telkens eileg heeft ? Heeft ze medicatie gehad of inplantaat ?? Groetjes uut Middelburg
  7. Vervoer Baardjes

    Ik gebruik een oude koelbox hierin boor je aan de bovenkant een aantal gaten.. in de koelbox leg je een warmtezak gevuld met warm water ik doe deze waterzak ook helemaal wikkelen in speciale matjes ivm lekken.. Deze tip heb ik ooit gekregen van m,n dinnetje Wil die hier ook bekend is op t forum.. Werkt perfect en kost bijna nix..
  8. Luna

    Ja Melina goeie Tip van iedereen ga zo snel mogelijk naar de DA ( dierenarts ) heb van dichtbij meegemaakt dat de Baardagaam van Wil is overleden door telkens maar weer opnieuw eitjes te leggen en zij hier ook aan is overleden Ik dacht dat je veeeeeel eitjes had weggegooid maar nu lees ik dat je veel jonkies heb dus dan heb je geen eitjes weggegooid Beetje dom misschien want je moet ze wel allemaal onderhouden enzo En er een goeie eigenaar voor zien te vinden !!
  9. Helppppppp!

    Ik heb ook zo,n handige vervoersbox afgekeken van m,n dinnetje Wil Heb er al diverse dieren in vervoerd waaronder onze slang Totum toen deze naar de DA moest.. Lekker makkelijk en handig en ze zijn erg goed beschermd.. Vervoersbox kan zelfs in de gordel..
  10. Luna

    Mooie kleine guppie,s hoor Melina... Verwen ze maar lekker
  11. Ook Even Voorstellen :-)

    Hoi hoi Welkom hierzo Ja reptielen zijn zoooooo verslavend
  12. Huh ik wordt nu toch echt een beetje raar haha.. Ik heb hier een vrouw zitten ( weet ik 100% zeker omdat zij bij de vorige eigenaar eitjes heeft gelegd ) nu zit er sinds 3 dagen een andere vrouw bij.. Maar nu gaat die andere dame Kilana genaamd nek bijten bij die andere vrouw Is dit normaal ?? HELP Tips gevraagd want snap er echie nix meer van
  13. Dierenarts

    Ja alles oke hier in Middelburg ( Zeeland ) lekker weer hier net ff buiten gezeten.. Hoe gaat het daarzo ? En met je zwangere dame ??
  14. Dierenarts

    Oke excuus aanvaard...
  15. Dierenarts

    Dat had je dus wel want nu heb je heel iets anders er staan..
×