Jump to content

Nadja

Members
 • Content count

  324
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Nadja

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday 24-03-1988

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Location
  Scherpenheuvel, Belgi
 • Interests
  reptielen, talen, uitgaan met vrienden, muziek, plezier maken en lachen, lekker eten.
 1. Gezocht

  Ik kan niets van een beurs meenemen. Ik ga altijd met de trein en zo, dat lukt nooit.
 2. Nieuwe Terrarium

  De verkoop is niet doorgegaan. Heb niets meer gehoord van die kerel... Dus nog niets nieuws.
 3. Gezocht

  Ik zoek een nieuwe terra voor mijn baardagaam Diego. Liefst 150 x 70 x 70 (lxBxH). 60 x 60 mag ook. Liefst ergens in BE. Iemand zoiets te koop? Laat het mij weten, het is nogal dringend want zijn 100 x 50 x 50 is wat te klein uiteindelijk.
 4. Nieuwe Terrarium

  Thx Jo Die laatste is wel leuk!
 5. Mijn baardagaam mannetje Diego zit nu in een 100 x 50 x 50 terrarium en dat is te klein vind ik. Er liggen stenen in en een trapje met plateau en een houten hutje. Beetje vol en hij kan niet goed bewegen en ligt dan maar altijd op dezelfde plaats. Daarom heb ik na lang zoeken een grotere terra gevonden. Een van 150 x 70 x 70. Zal veel beter zijn h
 6. Ik had gedacht aan gewone halogeenlampen van Philips. Naar het schijnt is dat even goed om warmte te hebben. Alle andere reptielenlampen in de winkel zoals ZooMed en zo die zijn niet warm genoeg en met een hoger wattage dan weer te warm. Daarmee dat ik deze Hobby lampen hou omdat die net goed zijn en die hebben zo'n lila 'hoesje' over de lamp zodat het niet super fel is. En ze zouden de kleur mooi houden van de baardagaam. Nahja, geen idee, ik weet enkel dat ze goed zijn qua warmte en dat Diego enkel onder die lampen gaat zitten... Philipsje proberen eens En ja, ik had al gedacht aan een mestonderzoek. En tegelijk zjn nageltjes laten bekijken, lijkt me alsof ze wat te lang aan het worden zijn. Maar dat kost al zeker 30 euro visite alleen en onderzoekje. Zonder eventuele medicijnen, zucht. We zien wel. Zal een afspraak maken als ik nog eens kaka vind.
 7. Mijn baardagaam mannetje zit al enkele dagen in hetzelfde hoekje van de terra aan de koude kant. Hij gaat er niet van weg en als ik hem oppak en aan de warmtelamp zet, dan gaat hij weer naar dat ene hoekje. Hij eet nog normaal, is nog wel alert en doet zijn grote boodschap nog regelmatig. Het is gewoon dat hij niet uit dat hoekje meer komt al enkele dagen. Zijn vorige lamp is wel stuk gesprongen 2 weken of zo geleden. Ik gebruik Hobby Neodynium lampen 60W en die springen stuk als ze op zijn. Dat heb ik al 3 keer voorgehad nu. Zo rond de 4 maanden springen die stuk, maar dn echt in scherven en zo. Dus nu vervang ik ze voordat die 4 maanden voorbij zijn. Ik wil niet dat er iets zou gebeuren natuurlijk! En ik gebruik enkel die lampen, want alles wat ik al geprobeerd heb, is te koud, te warm of te fel. Ik heb dan als reservelamp een ZooMed liggen, maar daar gaat hij dan nooit onder zitten. Met de nieuwe Hobby lamp nu ging hij terug daar zitten, maar sinds enkele dagen zit hij dus constant in een hoekje aan zijn koude terra-kant. Iemand een idee wat er kan schelen? Ik vind het wel raar. En hij doet zo triestig. Maar eten en zo is nog normaal. En ik voel niets in zijn buik of zo, niks hard of iets, dus dat lijkt me allemaal ok. Ook geen waterige neus of ogen, alles ok. Het lijkt een beetje op winterrust, maar het is totaal geen winter, dus dat kan niet.
 8. Aanwinsten Hamm 9/6/12

  Eurydactylodes Vieillardi is een nachtactieve gekko en komt uit Nieuw-Caledoni
 9. Aanwinsten Hamm 9/6/12

  Jo, dan moet je nog eens naar ons thuis komen eh Nog wat betere foto's van Zyno fired up (donkere kleuren). Dat oranje is al hij tussen bleek en donker in zit. Hier is hij ROOD: En de mini vieillardi zonder naam:
 10. Aanwinsten Hamm 9/6/12

  Mijn allereerste Hamm was een groot succes! Ben met vrienden kunnen meerijden en met anderen terug naar huis. Enkele bekende gezichten gezien en nog eens gesproken. Was ook enorm leuk om internationale kwekers te zien en te spreken! Vooral die van op Facebook en zo, wauw, was super nice! Naast leuke mensen zien en spreken, heb ik ook leuke dieren meegenomen uiteraard. De rode wimpergekko met groene stippen toch maar gekocht En verder heb ik een Eurydactylodes Vieillardi gekregen! Van een FB-vriend. Het is een mannetje met een bultje op zijn ruggengraat en dus niet kweekbaar. En dus ook niet verkoopbaar, dus ik kreeg hem mee ^^ WOOHOO! Dus ja, mijn eerste Hamm was super! Heb Jo niet gezien, maar dat komt wel goed in Antwerpen 23 september Bij deze enkele foto's van mijn nieuwtjes ^^ Zyno (met flits, dus hij lijkt wat oranje-achtig. Volgende keer zonder flits proberen, hij is donkerder rood): En de Vieillardi (ik moet nog een naam bedenken):
 11. Nieuwe Foto's

  De website is veranderd naar: Draconia Cresteds Thx voor de reacties Nieuwe dieren in nieuw album.
 12. Nieuwe Foto's

  Nog eens een klein foto-updateje van mijn wimpergekko's voor de ge
×