Jump to content

repking

Members
  • Content count

    26
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About repking

  • Rank
    Newbie
  1. Nakweek Bob & Oola

    ze zien er goed uit!
  2. Onze eerste nakweekjes van 2011 zijn op 29 april uit het ei gekomen. (7 stuks). Helaas nog maar 1 foto, aangezien de accu net leeg was. (Yellow/Orange) X (Blood x Florida OrangeXRedHypoRed/Orange German GiantXHypo PastelXMark.Leucistic Leatherback)
  3. Kleuren En Bloedlijnen.

    Ik kan start van dit topic in de ogen`van Cindy goed begrijpen. Deze gedachte heb ik zelf ook lang gedeeld, en krijg ook van veel mensen net iets anders te horen. Ik kon niet direct een goede foto vinden van mijn baardagaam waarvan ik die ouders ook niet ken, maar ik kon deze ook niet echt beduiden als een wildkleur. Hij is fel oranje en geel, vandaar dat ik hem yellow/orange heb gedoopt. Ik heb van deze baardagaam nakweek gehad, en de jonge waar je echt het fel oranje in zag zoals hun vader verkocht als yellow/orange x widkleur. De andere met beetje oranje gewoon als widkleur. Ik wist desmaals ook niet hoe ik het moest benoemen. Wel vind ik dat Jo de goede uitlegt geeft.
  4. Hoi mensen, Op marktplaats vond ik de volgende advertentie (silkback man): http://dieren.marktplaats.nl/reptielen-en-...&fta_ind=1&fs=1 De foto kwam mij bekend voor en moest even denken waar ik die eerder had gezien, op mijnbaardagaam.nl. HIer staat exact dezelfde foto, maar dan een vrouw. Zou dit een oplichtersadvertentie zijn? http://mijnbaardagaam.nl/Onze%20dieren/Onzedieren.html
  5. Hoi Marc, Bedoel je met schelpenzand vogelzand? Want men verkoopt "vogelzand" wat in feite gemaalde schelpenzand is, maar ook "schelpenzand" , dit is de grovere versie. Groet,
  6. Ja daarin heb je ook verschillende merken. Dit terra zand heb ik in ieder geval weg gegooid, want was het helemaal beu..... Heb ook het calcizand geprobeerd, maar me hele huis lag steeds vol met die rot balletjes. En zo heb ik ook corbo en speelzand geprobeerd, maar dat was ook geen optie. Ik gebruik nu gezeefd vogelzand en dat gaat prima..... Hoi Cindy, Hierin geef ik je helemaal gelijk! Die balletjes zijn echt verschrikkelijk, zelfs met een stofzuiger vliegen ze alle kanten op. Ik gebruik nu ook het gezeefd vogelzand. Werkt perfect en niet zo stoffig als speelzand.
  7. Als starter werd ik ook overspoeld met informatie. Voordat ik begon heb ik ook veel gelezen, nagevraagd bij kennissen die al baardagamen hebben gehad en zelfs boeken gekocht. Nu ben ik 2 jaar verder en heb ik nog vaak nog steeds vragen waarop nog steeds verschillende geantwoord of gereageerd wordt. Zoals Marc al aangaf, leer je het meeste van vallen en opstaan en eigen beslissingen maken waarin jezelf het meeste vertrouwen hebt. Back on topic! Zelf heb ik 2 Bruja broedstoven. Eentje 2e hands gekocht, waarin jezelf een thermometer dient te leggen (gewoon een tempex box met een warmtekabel). De andere is een Bruja 3000/Rd Digitale Broedstoof. Ben er zeer tevreden over.
  8. Houten 3 April

    aanwezig als bezoeker
  9. Mijn Dieren

    mooie foto's
  10. Baardagaam (Red x Wildkleur Leatherback) Luipaardgekkos (eigen nakweek, Wildkleur het Bell het Blizzard) Mijn dubia kweek box (gem. 30 graden) Mijn nieuwe terra project voor de wateragamen (1,25m x 0,7m x 2,50m)
  11. Baardagamen in me grote terra (2.50m x 1m x 0.9m) (Yellow/Orange, Yellow/orange, het Hypo Leatherback, Florida Orange x Blood) Baardagaam (Blood x Candicane Trans Leatherback)
  12. Bij deze foto's van mijn reptielen, baardagamen en andere soorten: Mijn tijdelijke wateragamen terra: Eigen gemaakte terra's, 2 staan op moment leeg aangezien hierin eigen nakweek zat die verkocht is (Luipaardgekkos) Luipaardgekkos (Diablo Blanco, A.P.T.O.R, R.A.P.T.O.R): Luipaardgekko (Super Snow): Luipaardgekko (Bell Albino): Luipaardgekkos (Blizzard en een Wildkleur, zij jaagt het mooist en is me eerste trots): Wateragaam (afkomstig van Patrick): Wateragaam: Baardagaam (eigen nakweek, laatste van de 24 stuks die verkocht zijn, deze staat ook nog te koop)
×