Jump to content

Saratjeuh

Moderators
 • Content count

  2974
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Everything posted by Saratjeuh

 1. Hoi allemaal, Onze oudste baardagaam, Moby is zaterdag gestorven. We hebben het baardje overgenomen toen hij bijna 2 jaar werd. Ondertussen is Moby 11 jaar mogen worden!!! Toch een mooie leeftijd, al zeggen we het zelf.
 2. Ja Marc, dat klopt. En het is een hele mooie leeftijd!
 3. Voorstellen

  Welkom hier op het forum! Eerst en vooral is het leuk te lezen dat je eerst info opzoekt voor je beslist om een baardagaam aan te schaffen. Het zijn hele leuke dieren, eens je ze in huis hebt kan je ze niet meer missen.
 4. Bult op buik niet zwanger wel ziek?

  Dit dier moet zeker en vast snel naar de dierenarts!
 5. De meeste kleinere baardjes vervellen heel dikwijls, naarmate ze ouder worden gaat het minder snel en dan gaan ze ook meer in stukken vervellen.
 6. begin reptiel

  Klopt, veel opzoekwerk verrichten. En dan zeker op zoek gaan naar een reptiel dat makkelijk te verzorgen is.
 7. Ook even voortellen

  Welkom op het forum. Veel lees en postplezier toegewenst!
 8. Leguaan

  Super mooi dier! Waaaauw!
 9. Terug van weg geweest

  Het is en blijft kriebelen. Wij hebben ondertussen nog maar enkele baardagamen. Maar telkens ik kleintjes zie kriebelt het toch maar ik hou me in. We hebben genoeg andere dieren Welkom hier op het forum!
 10. Hallo, ik ben nieuw!

  Welkom hier op het forum! Veel lees en post plezier toegewenst!
 11. Sara is Jarig

  Dankjewel
 12. Amai, als ik dit hier zo lees moet ik terug heeeeeel veel bijleren! We hebben nog altijd onze baardjes maar zijn helemaal niet meer op de hoogte van de kleuren, patronen,... Moet me er toch eens terug in verdiepen. Mooi nakweekje wel hoor!
 13. mooie ochtend!

  Proficiat met de kleinkinderen
 14. Hopelijk verloopt alles goed met de eitjes die jullie nog hebben. Misschien kan je de babybaardjes die geboren zijn extra kalk of vitaminen geven. Of langs de dierenarts gaan? Ze kunnen misschien verder zoeken?
 15. Leguaan

  Spike doet het goed! Mooie leguaan!
 16. Ricardo is jarig!

  Gelukkige verjaardag! Geniet ervan...
 17. Na een rot maand Maart.

  Komt een beetje laat maar toch veel sterkte toegewenst! Een tegenslag komt nooit alleen... Spijtig genoeg... We hebben hier de voorbije tijd ook alweer enkele tegenslagen te verwerken gekregen. Maar inderdaad, herpakken moet je doen!
 18. MAar dit kan toch nog veranderen? De hoop niet opgeven zou ik zeggen... En een minder gekleurd baardje heeft ook z'n charmes
 19. Terarrium bouw van Spyke

  Haha, inderdaad, dat groeien is ook belangrijk hé
 20. Verhuisd van rustig naar druk

  Misschien hebben ze inderdaad bij de vorige eigenaar niet veel groenten of fruit gekregen. Kan altijd... Volhouden is de boodschap... Ook kan je bijvoorbeeld 's morgens alleen groeten of fruit geven en 's avonds pas dierlijk voedsel. Dan hebben ze zo iets van ahha, ik krijg hier geen dierlijk voedsel dus zal maar wat anders eten
 21. Let er ook wel op dat dames naar elkaar toe ook heel dominant kunnen zijn... Wij hebben hier een dame gehad en deze kon absoluut niet bij andere dames. Het zal niet zo dikwijls voorvallen maar het is iets waar je rekening mee moet houden vind ik. Ze hebben even tijd nodig om te wennen. Het zal wel in orde komen. Moest ze na een tijdje toch niet goed even kan je best langs de dierenarts voor een controle. Laat de foto's maar komen
×