Jump to content

karzan

Members
 • Content count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About karzan

 • Rank
  Newbie
 1. Aanschaf Groene Leguaan.

  hallo mijn bedoeling ie eingelijk dat ik een groote teil in het therrarim zet. en hem dan dagelijks verschoont. zo nodig van mij apart 2 keer per dag. wat de gipse muurtje betreft, was ik eingelijk vergeten erbij te zetten. wordt bekleed met plastick schrootjes, en kit. zowel aan de binnen kant, en buiten kant. ook als afwerking. ik zou natuurlijk voor het bad ook een toe en afvoer kunnen maken. maar lijkt me niet nodig. wel makkelijk te instaleren voor mij. daar ik ook water schildpadden houd. tevens zit ik er over na te denken. om buiten ook een verblijf te maken, voor als het lekker weer is, en hij echt van het zonnetje zou kunnen genieten. maar kan dit, is het wel of niet verstandig. zou heel mooi zijn heb een aardige groote tuin, waar inmiddels al een hele poos een vijver is voor de schildpadden. iemand ideen hier over.
 2. Aanschaf Groene Leguaan.

  je hebt natuurlijk wel gelijk. en het zet me ook wel aan het denken hoor. hebben het hier thuis samen over. maar ik heb wel het matriaal in huis. met de gedachten om het zo te maken. maar nogmaals je zet me wel aan het denken. aan de onderkant wou ik ook een bad zetten. zodat hij lekker kan badderen. de onderkant is dan voorzien van gips blokken, tot 60 cm hoog.
 3. Aanschaf Groene Leguaan.

  nou dank je wel duidelijk uitgelegd. je vraagd waar ik hem in gaat houden. ik wil er zelf een maken. het mannetje is nu trouwens zo,n 50 cm. de lengte van het therarium wordt 120 cm. diepte 60 cm. en de hoogte 200 cm. later als de leguaan groter is wordt dat natuurlijk aangepast.
 4. ik wil jullie laten weten dat ik donderdag naar een leguaan gaat kijken. het is een mannetje 3jaar oud. ook is hij makelijk op te pakken. het wordt mijn eerste groene leguaan. dus heb geen ervaring. ik heb er al heel veel over gelezen, de verzorgeing huisvesting, enz enz, maar heb geen ervaring in het echt houden. mischien hebben jullie handige tips. waar ik donderdag op moet letten. vast bedankt.
 5. Groene Leguaan

  dank jullie wel voor de nuttige info. en ik heb er al heel lang over na gedacht. en ik weet het zeker. ik wil er nu echt 1. vriendelijke groeten karzan.
 6. Groene Leguaan

  dank je ga er zeker even kijken.
 7. hallo ik ben karzan, en ben dus nieuw hier. als hobby heb ik mijn 4 kids. en een labrador. nog twee vogels. buiten en binnen water schildpadden. binnen nog een baardagame. en hoop snel een groene leguaan te vinden, de rest heb ik al alleen de leguaan nog niet. ik hoop hier een leuke tijd te hebben, en veel te kunnen leren. zeker over de leguaan.
 8. Groene Leguaan

  hoi hoi ik ben nieuw hier. erg leuk om dit zo allemaal te lezen. ik wil zelf ook graag een groene leguaan. dat wil ik al heel lang. maar het is er niet echt van gekomen. nu heb ik besloten er wel een te gaan nemen. ben al veel info aan het bekijken. zie er wel veel. maar of er ontbreekt een stukje staart, of tenen. of ze zijn wild. als je een leguaan van 2 of 3 jaar hebt die wild is, krijg je hem dan nog wel tam. met de nodige aandacht. ik ben in ieder geval druk aan het kijken. weet iemand mischien iets te koop. of gratis. dan hoor ik dat graag. groetjes karzan.
×