Jump to content

Ryan S

Members
  • Content count

    212
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Ryan S

  1. Na een lenge tijd reptielen gehouden te hebben heb ik besloten te stoppen met reptielen dus ook de baardagamen. Morgen is het zo ver dat ik alle baardagamen wegbreng. Vrienden van Dutch dragon import nemen al mijn baardagamen mee naar Hamm voor vekoop. Alles is kern gezond. Voor een redelijk bod gaan ze weg dus geen hoge prijzen. Voor vragen mailen maar. Bedankt voor alle leuke gesprekken en discussies. Mvg Ryan Stuivenvolt.
  2. Hier heb ik nog een paar baardagemen te koop, Het zijn er 4 van het 1e legsel en 2 van het 2e legsel. 3 mannen waarvan er 2 gereserveerd waren maar niet zijn opgehaald. 1 vrouw. 2 Holdback mannen. Voor mensen met intresse, stuur even een mail voor meer foto's.(is zo een rotwerk met tinypic) Man 1. 125,- Man 2. 100,- Man 3. 75,- Vrouw. 150,- Holdback man 1. 200,- Holdback man 2. 175,-
  3. Beschikbare Baardagamen

    Je hebt een pmmetje.
  4. Mijn Eerste Silkje

    Zeker mooi sven!
  5. Terrarium Wand.

    Heb hier een paar foto's van de bouw van mij terrarium's Ben er 4 maanden mee bezig geweest.
  6. Houten 12/12/10..

    Ik ben er zeker wel, moet nog een zooitje dingen hebben. En een paar baardagamen afleveren.
  7. Van de week bij DDI eindelijk mijn nieuwe aanwinsten opgehaald!!!!! Heb nu alleen foto's van de man. Red Hypo Trans Leatherback. Kweker: Phantom Dragons Zie en oordeel zelf maar . . . TNX Art en San!
  8. Tnx allemaal. Ik sta er zelf ook van te kijken dat hij alsmaar veller van kleur wordt. Wist niet dat zo ver ging opkleuren. Hij is echt een vuilnisbak qua eten.
  9. Weer even een update. Na een vervelling komen het kleurtje lekker door. Eet goed maar gebruikt al zijn voeding om de lengte in te schieten.
  10. Hey Iedereen

    Hey welkom, veel leesplezier.
  11. Beschikbare Baardagamen

    Dat is een duidelijke uitleg Mark. Aangezien ik niet zoveel mannen wil houden heb ik deze 2 te koop gezet. De rest hou ik. Ik heb het de laatste tijd erg druk gehad dus heb geen tijd gehad om ze te koop te zetten. Nu ik weer een beeeeetje tijd heb had ik even tijd om redelijke foto's te maken.
  12. Gefeliciteerd! Super mooie beestjes. Maar ik vraag me wat af, Trans * Trans kan toch niet??? Of weer wel omdat het citrus is?
  13. Ik geloof Phantom wel dat hij geen trans op trans zet. Ander verkloot hij ook zijn naam wel erg makkelijk. Ik ben 1 van die mensen die zegt dat je het maar beter "wildkleur" kan noemen. Anders hebben mensen ineens een "super-red german-giant het-Hypo" omdat ze hem redelijk rood en aan de grote kant vinden en wat lichte puntjes heeft. Ik kom veel mensen tegen die hum baardagamen zelf interessante namen geven om het wat aantrekkelijker te maken voor de verkoop omdat ze er anders niet vanaf komen . . .
  14. Hoi Sander, (101) Nee, deze vrouwen gaan niet voor deze man. Daar heb ik weer een paar andere dames voor. Ik heb de laatste tijd een aantal inkopen gedaan. Geeft niet Arthur, had Sander me al verteldt. De rest, tnx allemaal! Ben er ook super blij.
  15. Tnx allemaal! Ik zal binnenkort foto's maken van de dames. Dat zijn Orange Hypo Trans. Geen leatherback's want ik wil geen silk's kweken.
  16. Pajorep

    Hele hele hele mooi site. Ook zeer veel informatie.
  17. Nieuw Lid Haha

    Welkom Renate, Veel lees plezier, en hopen ook van jou te kunnen lezen.
  18. Daytona Breeders Expo 2010

    Is een verrassing voor volgend jaar.
  19. Daytona Breeders Expo 2010

    Wow wow wow . . . Ben vandaag langs geweest en heb gelijk mijn nieuwe aanwinst laten vastzetten. Wat een gave baardagamen!
  20. Ik heb zat lange namen voorbij zien komen maar denk altijd bij mezelf, als het baardje er maar leuk uitziet want dat is toch wat je de koper meegeeft. Ook lijkt het me geen leuk idee om om namen van kwekers/importeurs te noemen bij dit soort dingen. Ik snap ook goed wanneer een beestje 20 namen heeft. Het zit er toch allemaal in ook al worden sommige genen niet meegegeven. Maarja, mensen kopen wat ze mooi vinden.
  21. Importeur En Dealer

    Ik gebruik ze en ik wil niks anders meer. UV waarde is goed en de beestjes kleuren enorm mooi onder de lampen.
  22. Parazap

    Heel intressant Marc. Maak je gelijk een "sticky" (ofzo) van het antwoord?
  23. Goed gezegd Erwin. Ik kom het ook steeds vaker tegen.
×