Jump to content

Ryan S

Members
 • Content count

  212
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Ryan S

 • Rank
  Member
 1. Na een lenge tijd reptielen gehouden te hebben heb ik besloten te stoppen met reptielen dus ook de baardagamen. Morgen is het zo ver dat ik alle baardagamen wegbreng. Vrienden van Dutch dragon import nemen al mijn baardagamen mee naar Hamm voor vekoop. Alles is kern gezond. Voor een redelijk bod gaan ze weg dus geen hoge prijzen. Voor vragen mailen maar. Bedankt voor alle leuke gesprekken en discussies. Mvg Ryan Stuivenvolt.
 2. Beschikbare Baardagamen

  Je hebt een pmmetje.
 3. Mijn Eerste Silkje

  Zeker mooi sven!
 4. Houten 12/12/10..

  Ik ben er zeker wel, moet nog een zooitje dingen hebben. En een paar baardagamen afleveren.
 5. Tnx allemaal. Ik sta er zelf ook van te kijken dat hij alsmaar veller van kleur wordt. Wist niet dat zo ver ging opkleuren. Hij is echt een vuilnisbak qua eten.
 6. Weer even een update. Na een vervelling komen het kleurtje lekker door. Eet goed maar gebruikt al zijn voeding om de lengte in te schieten.
 7. Hey Iedereen

  Hey welkom, veel leesplezier.
 8. Beschikbare Baardagamen

  Dat is een duidelijke uitleg Mark. Aangezien ik niet zoveel mannen wil houden heb ik deze 2 te koop gezet. De rest hou ik. Ik heb het de laatste tijd erg druk gehad dus heb geen tijd gehad om ze te koop te zetten. Nu ik weer een beeeeetje tijd heb had ik even tijd om redelijke foto's te maken.
 9. Hier heb ik nog een paar baardagemen te koop, Het zijn er 4 van het 1e legsel en 2 van het 2e legsel. 3 mannen waarvan er 2 gereserveerd waren maar niet zijn opgehaald. 1 vrouw. 2 Holdback mannen. Voor mensen met intresse, stuur even een mail voor meer foto's.(is zo een rotwerk met tinypic) Man 1. 125,- Man 2. 100,- Man 3. 75,- Vrouw. 150,- Holdback man 1. 200,- Holdback man 2. 175,-
 10. Gefeliciteerd! Super mooie beestjes. Maar ik vraag me wat af, Trans * Trans kan toch niet??? Of weer wel omdat het citrus is?
 11. Ik geloof Phantom wel dat hij geen trans op trans zet. Ander verkloot hij ook zijn naam wel erg makkelijk. Ik ben 1 van die mensen die zegt dat je het maar beter "wildkleur" kan noemen. Anders hebben mensen ineens een "super-red german-giant het-Hypo" omdat ze hem redelijk rood en aan de grote kant vinden en wat lichte puntjes heeft. Ik kom veel mensen tegen die hum baardagamen zelf interessante namen geven om het wat aantrekkelijker te maken voor de verkoop omdat ze er anders niet vanaf komen . . .
 12. Hoi Sander, (101) Nee, deze vrouwen gaan niet voor deze man. Daar heb ik weer een paar andere dames voor. Ik heb de laatste tijd een aantal inkopen gedaan. Geeft niet Arthur, had Sander me al verteldt. De rest, tnx allemaal! Ben er ook super blij.
 13. Tnx allemaal! Ik zal binnenkort foto's maken van de dames. Dat zijn Orange Hypo Trans. Geen leatherback's want ik wil geen silk's kweken.
×