Jump to content

vanessa22

Members
  • Content count

    91
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About vanessa22

  • Rank
    Member
  • Birthday 09-05-1986

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Location
    boom
  • Interests
    dieren
  1. Kleintjes Zijn Weg...

    idd anita het deed raar dat ik ze af gaf aan joeri van de gekko reptiles in lier...zo de laatste keer dak ze zag...maja ik kan ze helaas niet allemaal bijhouden want dan gooit mijn ventje mij buiten denk...ik heb er al eentje mogen houden van men kweek das goed h
  2. 6wildkleur Baardagaampjes

    hallo wij zijn 6lieve schattige wildkleur baardagaampjes en mogen weg vanaf 16augustus dan zijn wij ongeveer 6weken oud, aangezien ons vrouwke ons niet mag bijhouden van ons baasje zoeken wij een goede thuis bij mensen die even lief en zorgzaam zijn voor ons als ons vrouwke!! nu wonen wij in antwerpen( boom) dus hier kan je ons altijd komen bezichtigen, neem gerust contact op met ons vrouwke!!op de foto zijn we wel maar 3weken oud.
  3. Help

    bedankt voor alle tips het kleintje stelt het goed!!!! een pak van men hart kstond zelfs snachts op om te kome kijken dat hij sliep enz...hij/zij is aan het vervellen nu.
  4. Help

    al hun voedsel wordt toch eerst in calcium gedaan hoor...hij/zij leeft nog steeds hoor en is precies terug een beetje aant doorkomen hij/zij zit nogwel apart om op positieve te komen.
  5. Help

    anita,hun ouders zijn parasiet vrij...ik had naar dierenarts gebeld maar die had geen tijd want was aan het opereren..moest later terug bellen..ik heb dan naar gekko reptieles in lier gebeld, en die heeft me een goede uitleg gegeven wat ik moest doen en wat het kon zijn..hij denkt dat het beestje een hartaanvalleke heeft gehad, door stress...snachts miss te veel krekeltjes int bakje, maar hij trilde de laatste 2dagen ook constant met zijn achterpootjes precies een zenuwtrek...op het moment ligt hij/zij apart in een bakje op keukenrol en niet vlak onder de lamp want dat werd me afgeraden omdat de temp er onder te hoog kan oplopen voor zo'n kleintje. hij/zij ademt en af en toe beweegt het een beetje...gisteren wat hij/zij nog zo goed...ik hoop dat hij/zij het haalt!
  6. Help

    help...ik zit met een ziek baardje denk ik..
  7. Nakweek Wildkleur

    ok zal ik zeker doen!
  8. Rust Zacht

    Wil, vergeet vooral de mooie momenten niet!! en veel sterkte !!!
  9. Voeding

    hier krijgen ze mais (zijn de mijne zot van) appel, paprika, aarbeien, andijvie,watermeloen en dan hun gewone levend voedsel
  10. Overleden Wateragaam

    hij heeft een schoon plaatske in den tuin gekregen...
  11. Nakweek Wildkleur

    ik heb 6 kleine baardjes nu een weekje oud ze mogen weg tegen eind augustus dus moest je intresse hebben laat het me maar weten
  12. Overleden Wateragaam

    ging net mijn wateragaam eten geven en zag hem niet dadelijk zitten maar dat ben ik al gewoon...en toen lag achter zijn waterbak....helaas dood....hij was 8jaar....we zullen hem missen!!!! twas zo nen lieve!!!! Jordy-ke ge waart een schatje!!!
  13. Luie Zondag!

    dat zijn zo'n prachtige beesten h
×