Jump to content

Salenia

Members
  • Content count

    217
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Salenia

  • Rank
    Member

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Location
    Tilburg
  1. Hamm September

    Ik ga ook zeker, echter op zoek naar een Vrouwtjes Geyri.
  2. Sinds twee weken in het bezit van een Uromasty geyri
  3. Pwtrosurus Bak

    Mark, Weet niet of ik hier een link mag neerzetten van een tooic dat ik geopend heb op een ander forum. Leek me wel leuk om namelijk voortgang van mijn nwe Petrosaurus bak te laten zien, rn het is teveel werk om dit separaat in elk forum te doen. Dus nooit gechoten altijd mis: http://www.reptiles4life.nl/viewtopic.php?...218fb146f18d45d
  4. Beurs Nijmegen

    Mijn dag erg goed besteed: vieren van de derde ster!! Eerst in het stadion daarna op Museumplein. Dus deze beurde aan me voorbij laten gaan.
  5. De Eerste Eitjes Zijn Uit !

    Erg erg mooi, hoop dat die van mij ook die kant op gaan (mochten ze uitkomen)
  6. Is dit nu een broedstoof topic of is het een zand/lampen topic?
  7. is werkelijk 1 van de mooiste ooit gezien!!!!!
  8. Aanwinst Vanuit Hamm

    Gisteren naar Hamm geweest, het was weer ouderwets (te) druk en veel te warm binnen. Maar goed, wat werd daar aan een keur aan reptielen aangeboden. Lijkt wel of het iedere keer is dat er meer diversiteit aan reptielen te koop is. Voor de baardagaam-liefhebber was het dit keer helemaal raak, enorm veel aanbod. Voor de verkopende partijen was dit echter niet zo gunstig, voor de prijzen voor de kopers echter wel. MAar goed, wij zijn dit keer niet terug gekomen met een baardje maar iets heel anders: Petrosaurus thalassinus. Nog wel erg jong 9 weken maar nu al mooie blauwe kleuren zichtbaar. Dus erg blij met de aanwinst, ook gezien de prijs die we niet hadden verwacht, normaal zijn diertjes erg duur.
  9. 850euries dus dat is al heel wat he... Dat is heeeeeeel wat ja, denk dat ik een echtscheiding aan mijn broek krijg, hehehehe
  10. zeer fraai baardje!! zal denk ik wel het eea gekost hebben
  11. Mijn stem gaat uit naar mez....... Nee hoor, vind die van Ryan erg mooi, kleuren komen er fantastisch uit. Dus mijn stem gaat naar hem.
  12. Klimatverandering OK, maar nu reeds dino's in de achtertuin???
×