Jump to content

metallicattim

Members
  • Content count

    355
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

metallicattim last won the day on April 14 2013

metallicattim had the most liked content!

Community Reputation

8 Neutral

About metallicattim

  • Rank
    Bronze Member
  • Birthday 15-06-1985

Contact Methods

  • MSN
    Metallicattim@hotmail.com
  • Website URL
    http://www.e30fansite.nl
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Location
    Kerkrade
  • Interests
    Computers<br>Muziek<br>BMW<br>Films
  1. Prachtig terrarium zeg!
  2. Vorig weekend naar Houten geweest en daar eindelijk na vele lange jaren te moeten wachten eindelijk weer een baardje gekocht! Bij binnenkomst van de expo, direct op Erwin (E&G) gestuit en na een half uurtje wikken en wegen de knoop doorgehakt welke van het vele aanbod van Erwin het zou worden, het is uiteindelijk een HYPO Cawly Red/Citrus X HYPO Florida Orange/Blood vrouwtje van 3 maanden oud geworden Eigenlijk EXACT wat ik wilde hebben! 8) Genoeg gezwam, FOTO'S!! Hallooooo! Zoals het een baardje betaamt, meest onmogelijke houding aannemen! Eff weggeweest, toen we thuis kwamen vond ik haar eerst niet, totdat ik omhoog keek! Hier slaapt ze ook vaker. Mijn vorig baardje zocht het ook altijd zo hoog mogelijk op, houden ze blijkbaar toch wel van! In de trant van, je kan nooit genoeg foto's maken: Het eerste badje:
  3. [bouwverslag] Nieuwe Inrichting Terrarium

    Laatste update! Het altaar is klaar Ook het RA symbool geplaatst, was best lastig om het HEEL te houden, maar de volhouder wint De rechterwand is ook klaar, het is het Orion sterrenbeeld met de namen van de sterren erbij. De Egyptenaren waren nogal verzot op het Orion sterrenbeeld. De piramides van Gizeh staan bijvoorbeeld in exact dezelfde lijn als de 3 middelste sterren! Ook zijn de gangenstelsels en de uitgangen zo gemaakt zodat zij uitkomen op de sterren, zeer vernuftig van ze 1000en jaren geleden! De gehele bak. Takken liggen er nu ook in na een grondige schoonmaakbeurt en een dagje in de vriezer. Ook het Orion sterrenbeeld met de sternamen erbij
  4. [bouwverslag] Nieuwe Inrichting Terrarium

    Ik ben weer een stapje verder: Helaas ging me de accu leeg van de dremel toen ik met de laatste plaat bezig was... Vanavond die ook nog klaarmaken en dan ga ik ze allemaal "parketlakken". Al wil ik sommige nog een beetje bijwerken, want ben niet helemaal tevreden.
  5. Kosten Verlichting

    Wat ook makkelijker te rekenen is, maar alleen geldt als een goede schatting: Voor elke Watt die 24 uur per dag gebruikt wordt, betaal je 2 euro per jaar. 75W + 26W = 101 Watt en kost dus per jaar dus 202 euro. Maar gezien je ze maar 14 uur gebruikt >> 202 : 24 = 8,4 x 14 uur = 117 euro per jaar. B&S komt lager uit, omdat hij 12 uur per dag rekent ( dat zou in "mijn" berekening op 101 euro uitkomen, zoals gezegd alleen bedoeld als makkelijke goede schatting ).
  6. [bouwverslag] Nieuwe Inrichting Terrarium

    En de laatste update van gisteren: Begonnen met de hyrogliefen, gaat best lekker Ik teken eerst de uitlijnen op de mergel en kerf ze dan uit met verschillende dremel bitjes, dit werkt echt super. De piramide is nu helemaal klaar! 3 platen klaar, nog 10 te gaan hehehehe
  7. [bouwverslag] Nieuwe Inrichting Terrarium

    Nou... ik ben ondertussen alweer helemaal opnieuw begonnen Ik zal de updates even plaatsen hier
  8. New Forum online

    Ik beheer zelf een middelmatig groot forum ( 2300 users, 330.000 berichten ) en weet hoeveel tijd zoiets kan kosten! En hoeveel je gaat zweten als er opeens de kans bestaat dat alles verloren gaat haha. Ik heb ook een tijdje geen updates gedaan omdat er ooit iets fout ging met de automatische update en vervolgens ging het niet meer automatisch omdat je geen versie kon overslaan. Daarna nooit meer zin gehad om het handmatig te doen. 2 jaar later blijkt je forum zoveel verouderd dat je MOET updaten en dan komt het erop aan of je een goede backup hebt, anders ben je alles kwijt. Gelukkig is dat hier niet gebeurd, dus kwestie van geduld en dan komt hier vast en zeker weer een mooi ogend forumpie terug
  9. Mooi hoor! Al had ik meer rood verwacht Ik zal het in de gaten houden zodra ze uitkomen
  10. Klinkt alsof ik daar heel veel interesse in ga hebben zodra ze uitkomen! Heb je ook foto's van de ouders? Wanneer worden ze verwacht?
  11. Absoluut! Ik zou zo weer terug willen!
  12. In Playa del Carmen, Mexico genomen januari 2012: @Xel-ha: @Chichen Itza: Hier zaten meer Leguanen dan wat dan ook hehe, liepen ook gewoon voor je voeten, wel leuk om te zien.
  13. Swimming Beardie

    Dat water zal ijskoud zijn voor dat baardje...
  14. Als je niet weet hoe of geen mogelijkheid hebt, mag je de foto ook sturen naar metallicattim @ hotmail com Dan plaats ik hem wel straks
  15. [bouwverslag] Nieuwe Inrichting Terrarium

    Ja EINDELIJK kan ik weer! In 2009 ging mijn baardje Jaymz dood, ik woonde toen bij mijn vriendin thuis en dit grote terrarium stond bij mijn vader en we hadden geen plaats om het te verhuizen naar ons. Dus ik kon kiezen, nieuw baardje en 3x per dag naar mijn vader rijden ( niet echt de voorkeur... ) of toch maar wachten, nu wonen we op ons zelf en ben ik direct begonnen met het inrichten ervan Zometeen weer verder met de tegellijm, hier alvast weer een voorproefje waar ik nu mee bezig ben:
×