Jump to content

anita

Members
 • Content count

  4348
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by anita

 1. ik kan het oude topic niet vinden,dus even overnieuw. nou heb ik parazap gekocht,en daar word tee van gezet,maar nu lees ik wel op google dat een teelepeltje voldoende is,en nergens vind de verhouding tee/water! weet iemand precies hoeveel tee/water gebruikt word,en hoelang het dan houdbaar is?
 2. Lola

  nou weten jullie allemaal hoe gek ik ben met mijn iggy,maar het word toch een probleem. de schattebout is nu bijna 9 dit jaar,en 150 cm,in een terra van 180! nu wil ik hem niet kwijt,maar z,n terra word te krap,en omdat we een openhaard hebben ,kunnen we hem geen groter terra bouwen. dus ik vraag me af,of er iemand van onze trouwe leden wel de ruimte heeft om hem een passend terra te geven,en de nog zeker 10 jaar dat hij nog mee kan,een mooi leven te geven. zoals jullie weten is het een grote groene lieve sociaale boomkip,die nog nooit heeft geslagen,allen wat snuiserijen heeft gemold,en graag wandeld,en onder de douche wil. het is een man,dus is het wel een voordeel als je van het vrouwelijke geslacht bent als verzorger. ik hoop eigenlijk dat niemand reageert,maar ik kan hem niet op marktplaats zetten,god weet wie er dan voor komt.
 3. Tijdelijk Onderkomen

  ik vind de vraag echt niet zo gek. als je reptielen in huis hebt wil je een schoon dier hebben. is het niet altijd de eerste vraag,wanneer was het laatste mest onderzoek? aangezien rossi nogal aan de dikke kant is mag de vraag gesteld worden. hoef je geen vrienden voor te zijn,maar paula lijkt me serieus,en zoveel opties heeft marvin niet.
 4. Beestjes En Baasjes

  nou marc,mag wel volmondig trots zijn hoor,wat een prachtig dier!
 5. Beestjes En Baasjes

  goh wat leuk zeg! ik heb gelijk op facebook gezet. ik denk he,dat is smeagul,hahahaaa,flurksen met haar dikke kop. maar her baardje in het begin is me toch ook een dier zeg!!!!!!!!!
 6. Verdriet Is Groot

  jeetje marc we hadden het er afgelopen weekend nog over dat je hondje 21 jaar was,ongeloofelijk! hij heeft een lang leven gehad,en zeker altijd zeer goed verzorgd,en het verlies zal heel groot zijn. heel veel sterkte voor jou en berlinde,weer een boek gesloten.
 7. dus zijn de 2 dieren niet van dezelfde ouders ? ze lijken al niks op elkaar,maar als je naar de krijtstreep kijkt lijkt dat ook niet op de ouder dieren,de combinatie is een voltreffer lijkt mij! we gaan er meer van zien,en erwin goed gedaan!
 8. het krijt streepje is m,n favoriet hoor,zo bijzonder. effe tussendoor,ik heb ook een nieuwe aanwinst,genietten jullie maar eventjes,de mijne komt van de week wel.
 9. zo! ze is mooi opgedroogd sinds gisteravond! gefeliciteert met deze prachtige aanwinst cindy.
 10. Vissers

  wat een mooie fotos ,echt vroeg in de morgen he!!!!!!
 11. Hoe Rossi Was En Nu Is!

  samme marvin,wat heb je met het dier gedaan! hahahahahaa,wat is hij groot ,en dik! goed gedaan jongen!
 12. Vissers

  sorry! snoek was een leuk maatje hoor. in de biesbos ben ik nog nooit gewwest,maar het is daar prachtig. hier in de buurt is ook heel veel viswater,nou ja gewoon heel veel water,en vis zat. ook een leuke vereniging waar kinderen vissen kunnen leren en diplomas halen,weer eens wat anders dan voetballen.
 13. Zelfbouwterra + Achterwand

  wat mooi zeg!
 14. Vissers

  leuke snoek en voorntje hoor,al zou ik voor de paling gaan,hahahahahaa.
 15. Parazap

  mijn dipso man verdween op het moment hij gezeldschap kreeg,en had een maand niet gegeten,na 3 dagen een mengsel van nutibird en parazap,wat erin ging als koek,lijkt hij er weer bij te zijn. hij loopt weer rond en zont onder de powersun,pakt een morio en eet zefstandig weer de andijvie op! of het nu door het goedje komt weet ik natuurlijk niet,maar het zijn diertjes van net 60 gram,en ik ben dus zeer blij momenteel. zet een baardje in een bak met dubia is het makkelijk zat,maar er zijn ook nog andere dieren. aan het hypo baardjes vrouwtje merk ik nog niets.
 16. Eerste Uitkomst

  gefeliciteert mer de uitkomst,er is niks leukers dan kleintjes in huis! en dan ook nog zulk speciaal spul. ben benieuwd naar de fotos.
 17. Vissers

  ha,de vissen wisten al wat er aan zat te komen dus! maar met hoe het de laatste dagen te keer is gegaan moet je nog blij zijn dat je het er heel vanaf hebt gebracht,maar dit weekend nieuwe ronde met nieuwe kansen,en ga je de grootste vangen! wel even een foto maken natuurlijk!
 18. Vakantie Opvang......

  nou ja,mijt is te controleren misschien,maar de parasieten in de darmen die veel gevaarlijker zijn niet. maar je weet waar je aan begint,je hebt tijd en ruimte,dus hopelijk kan je wat mens en dier uit de brand helpen!!!
 19. zoals de titel zegd,een koppel meegebracht uit houten,je kan zo wel zien van waar ze gekomen zijn. man is top,vrouwtje ook,maar blijft achter,dat heb ik nou altijd als ik zelf dieren uit zoek! ze waren even groot toen ik ze kocht. ze krijgt nu parazap,en word apart m,n dubiatjes gevoerd,dus maar weer even afwachten of de groeispurt komt. maar wat zijn ze mooi,echt genieten hoor!
 20. Vakantie Opvang......

  leuk initatief cindy,maar voor de duidelijkheid,heb jij lege bakken,of moetten de dieren in hun eigen bak? hoe controleer je op parasieten enz. ik heb altijd dieren opgevangen,maar ben er een beetje op terug gekomen,want zelfs het dier van je beste vriend kan wat meebrengen,alles ziek,in jou geval misschien ook de dieren die je liefdevol in huis neemt voor nog geen 10 euro per week! en dan je nakweekjes. ikweet,ik ben een zwart kijker,je bedoelt het goed,maar denk er over na!
 21. wat een dotjes cindy,mooi hoor!
 22. Parazap

  zijn schoon,2 weken geleden onderzocht.
×