Jump to content

witteherder

Members
 • Content count

  68
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About witteherder

 • Rank
  Newbie
 • Birthday 13-06-1977

Contact Methods

 • MSN
  witteherder@hotmail.com
 • Website URL
  http://www.chiwisplace.nl
 • ICQ
  0
 1. Nieuwe Terrarium

  Ik heb ook met Sketchup een terrarium gemaakt Ik zou alleen van je terrariums wel bovenranden gebruiken Dat is steviger en dekt de lampen wat meer af. Als je wilt geef dan maar een pb dan stuur ik je mijn sketchup bestanden door
 2. Antwerpen Naturaria Fair 25 September 2011

  Den Chuck altijd welkom voor een bebbeltje hoor...en inderdaad save the best voor last Was een leuke en gezellige beurs. heb me wel enorm geirriteerd dat sommige dieren (slangen, baardagamen ed) er enorm slecht bijzaten. Ook nog 1 dode leguaan aangetroffen in de kleine hal
 3. Welkom heb je leuke foto's van je diertjes
 4. Silkjes

  Heb je inmiddels weer nieuwe foto's Jess
 5. Alvast Wat Kiekjes Van Mijn Nieuwe Terra's

  Nogmaals super mooi hoor!!!!
 6. Onze Hondjes

  Wat is er met de chi zijn koppie?
 7. Zien er leuk uit Hoveel wegen je Coons ongeveer? Ik heb een Turkse Angora Deze aanhankelijke tijger weegt 7,5 kilo en is niet dik (gewoon gespierd) Hij weegt 3,5 keer zoveel als mn chihuahua's
 8. Wormen

  Woon je in Belgie of in Nederland? In Belgie is Halamid namelijk zeer moeilijk te vinden is mij verteld. Laat maar weten welke wormen het zijn.
 9. Groenleguaan

  Welkom Hoe gaat het nu met je kleine draak? Wat voor terrarium en verlichting heb je?
 10. Wormen

  Terrarium schoonmaken met Halamid. Daarna goed nasoppen met WATER. Goed luchten. Dieren op kranten zetten en geen takken/ stenen in terrarium. Je handen wassen na aanraking van de dieren. Poep direct verwijderen uit het terrarium En.... kijken of je dieren ergens stress van hebben. Welke wormen hebben ze elke keer en met welk middel ontworm je?
 11. Tijdelijk Onderkomen

  Ik wilde Marvin voorstellen het dier(tje) bij mij te laten komen. Maar een mestonderzoek is voor mij een vereiste En na het lezen van een ander topic van hem had ik daar mijn ernstige twijfels over. Ik mag die vraag best stellen. Dat iemand anders dan gelijk vind dat ik Marvin aanval vind ik erg overdreven. Daarbij lees al mijn posts is die ik gescheven heb over de jaren. Heb ik ooit iemand aangevallen????????????? Dacht het niet. Jammer dat er nu veel geschreeuw is en mensen kwaad zijn.
 12. Tijdelijk Onderkomen

  Euh je ziet ze niet in de mest wiebelen hoor vandaar de vraag wanneer je een mestonderzoek heb laten doen. Ik had namelijk een goed onderkomen willen aanbieden, maar op basis van wat ik gelezen heb heb ik enigszins mijn twijfels of hij wel goed nagekeken en verzorgd wordt. Zo raar is de vraag immers niet hoor. En ik denk dat andere mensen dat ook wel willen weten als ze je willen helpen. Dat zal namelijk 1 van de eerste vragen zijn alvorens iemand overstag gaat. Misschien kan je antwoord geven op die vraag?
 13. Aanschaf Groene Leguaan.

  Laat nog eens wat weten of het gelukt is
 14. Tijdelijk Onderkomen

  Hoi Marvin, Ik wilde in eerste instantie reageren dat ik wel voor jou Rossie wilde zorgen voor 6 maanden of wat langer (verhuizen loopt toch altijd uit) Maar toen ging ik op je gebruikersnaam zoeken en toen kwam ik uit bij de topics over Rossie en zag dus ook de foto's De laatste foto lijkt wel echt een "wormen"buik zo dik. Ik vroeg me af wanneer je voor het laatst een mestonderzoek had gedaan?
 15. Nou ik ben benieuwd hoe ze zullen worden in ieder geval. Ik heb ze ook nog ffe snel kunnen bewonderen.
×